Gå til innhold

Muskler


Thilla

Anbefalte innlegg

Hei, jeg kommer egentlig fra ballettverdenen. Jeg har trent klassisk ballett fra jeg var fire år til jeg var 20 år. Nå er jeg 22 år. Jeg valgte å slutte med det for jeg valgte en annen vei og jeg er faktisk litt lei ballett så jeg vil trenen noe annet.

Men det som er hvedpoenget mitt her, er at jeg jeg trenger ikke trene så mye før jeg får veldig pompa muskler. Og da snakker jeg ikke om litt muskler jeg får sånn heftig Marit Bjørgen muskler og det er ikke helt det jeg er ute etter. Hva er det jeg gjør galt? Altså etter en løpetur på en time så merker jeg allerede kjempe stor forskjell! Noen tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er veldig vanlig at man får vrangsforestillinger når man står foran speilet på badet. Man ser seg selv annerledes enn hvordan man egentlig ser ut. Prøv å sammenligne deg selv med andre, så får du et mer virkelighetsbilde. Man ser gjerne også litt mer "pompa" ut rett etter trening.

Hvis det faktisk er slik at du ser ut som en dame på steroider kan du forsøke å begrense proteininntaket. Da vil musklene brytes ned.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje det var poenget?

Kanskje du i så fall skal la være å gi slike råd til nybegynnere?

Thilla, som Indiska sier er nok dette for det meste i ditt eget hode. Du får nok litt ekstra trykk i muskulaturen der og da, og du som kanskje har en veldig slank og tynn kropp etter mange år med ballett føler derfor at du ser det veldig raskt. Det tar derimot uker, måneder og år før man kan se resultater i form av store mengder mer muskelmasse, og du vil ikke oppnå det etter kun en styrkeøkt. Du sier også at du får det etter løping? Det er i alle fall ikke tilfelle. Blir ikke mye muskler ut av løping :) Dersom du ønsker å trene styrke kan du fokusere på få repetisjoner (1-5) og en 3-5 sett. Det vil legge hovedfokuset må styrkeøkninger og mindre på muskelvekst, og vil være mer rettet mot dine mål. Har du noe program du følger?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...