Gå til innhold

fggfg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hva er egentlig greia med kreatin? La oss si at treningsfremgangen kan illustreres som en lang trapp, der ett trappetrinn indikerer økt styrke. Etter en måneds trening har man kanskje kommet ti trappetrinn høyere. Gjør kreatin kun at man hopper ett par trappetrinn høyere idet man starter med det, og dermed fremskyver framgangen en smule? Er det alt?
 2. fggfg

  Muskler

  Kanskje det var poenget?
 3. fggfg

  Muskler

  Det er veldig vanlig at man får vrangsforestillinger når man står foran speilet på badet. Man ser seg selv annerledes enn hvordan man egentlig ser ut. Prøv å sammenligne deg selv med andre, så får du et mer virkelighetsbilde. Man ser gjerne også litt mer "pompa" ut rett etter trening. Hvis det faktisk er slik at du ser ut som en dame på steroider kan du forsøke å begrense proteininntaket. Da vil musklene brytes ned.
 4. Mener å ha lest at kroppen kun absorberer halvparten så mye proteiner fra rått egg som med behandlet egg. Dette fordi molekylene er mye lengre i ubehandlet egg, noe som kroppen bruker mye mer tid på å kutte. Når du behandler eggene vil disse molekylkjedene derimot kuttes i behandlingsprosessen, noe som gjør at kroppen får mindre jobb.
 5. fggfg

  Kardio

  For å unngå å miste muskelmasse må du spise 2 gram proteiner per kg kroppsvekt hver dag. Du burde også trene litt styrke samtidig. Ikke jogg eller generelt tren for mye - da vil du miste muskler. Tren 3-4 ganger per uke med en variasjon av styrketrening og intervalltrening. Husk at det vil ta tid. Realistisk er å miste 0,5 kg per uke på det meste. Mister du mye mer enn dette har du nesten garantert mistet muskler i samme slengen.
 6. Spiser du såpass lite i utgangspunktet at du trenger et daglig tilskudd på 1400 kcal? Da burde du først og fremst ta en titt på kostholdet ditt. Hvorfor dytte i seg så mange ekstra karbohydrater og ende opp som på bildet over? Dytt heller i deg ekstra proteiner og bygg muskler. Gainer er kun bra for de som er ekstremt tynne i utgangspunktet - noe jeg utfra profilbildet ditt ser at du ikke er.
 7. Ikke tenk så mye på vekten, tenk heller på hvordan du ser ut. Litt muskler er aldri stygt, men veier mer enn fett.
 8. Fordi for mye trening ikke er bra. Restitusjon er viktig. Du risikerer også å ligge i for stort kaloriunderskudd, noe som gjør at kroppen stopper forbrenningen. Skal du forbrenne kroppsfett må du huske at du må ligge i kaloriunderskudd - rundt 500 kcal per dag (0,5 kg per uke). Når du ligger i kaloriunderskudd vil du ikke klare å bygge store muskler. Du tenker helt feil. Trener du for eksempel styrke mens du ligger i kaloriunderskudd vil du ikke bygge store muskler - du vil derimot forbrenne fett samtidig som du bevarer muskelmassen og får en fit kropp. Trener du ikke styrke mens du går ned i
 9. Mye proteiner og 500 kcal i underskudd hver dag. Lykke til!
 10. fggfg

  Hvor mye pulver?

  Anbefalt proteininntak iløpet av en dag er mellom 1,5-2 gram per kg kroppsvekt. Juster antall proteinshaker slik at du oppfyller dette. Mer enn det er å anse som "for mye", eller rettere sagt overflødig.
 11. Det kommer også helt an på treningsmetoden. For å forbrenne mest mulig må du utføre aerob trening. Det oppnår du hvis du har høy intensivitet over kortere tidsinertvall. Det vil si at jeg anbefaler treningsmengden i alternativ 1, men ikke sats på å løpe lengst mulig med et jevnt tempo. Gjør intervalltrening med 40 sekunders spurt, for deretter 80 sekunders pause til utmattelse - fungerer mye bedre.
 12. Vet selvfølgelig ikke hvilket nivå trådstarter ligger på, men som nybegynner skal det mye til for å brenne seg ut. Synes også dette oppsettet ser veldig kjedelig ut. En av grunnene til at jeg liker variasjon er også for at treningsuken ikke skal blir for ensformig/kjedelig. Variasjoner som dips, skråbenk med hantler osv gjør det morsommere, i tillegg til at de inkluderer forskjellig støttemuskulatur, som igjen gjør at du blir sterkere i hele kroppen.
 13. Mente selvfølgelig omvendt rekkefølge - vekten skal økes uover i uken! Jeg anbefaler denne måten å trene på. Jeg kan garantere at du vil øke mye i styrke i starten. Etter hvert er det selvfølgelig begrenset hvor mye du kan øke hver uke. Prøv det én måned, og ta en ukes pause, så kan du eventuelt starte med et annet program, eller fortsette på en ny runde. Da kan du av åpenbare grunner ikke øke like mye du gjorde den første måneden. Er også enig at du trenger noen ryggøvelser. Ryggen burde trenes dobbelt så mye som framsiden av kroppen. Putt inn pullups og variasjon mellom hantelroing og
 14. "Knekkingen" dere hører er bare en oppsamling av luftbobler i leddene som slippes ut. Mange myter som sier at "knekking" i fingrene vil gjøre at fingrene blir mer bøyde over tid osv, men det er bare tull. Alle mytene er bare startet for å skremme vedrørende fordi det er en skjemmende og ekkel lyd. Dårlig uvane å "knekke" fingrene. Hater det.
 15. Fullkropssprogram er det beste som finnes. Utfør de tyngste øvelsene som inkluderer flest muskler først. Jeg vil også anbefale deg å utføre stående enarms skulderpress istedenfor arnoldpress. Sitt minst mulig på trening. Da vil du inkludere flere stabiliseringsmuskler. Hvor mange dager i uken trener du? Trener du 3 ganger kan jeg også anbefale følgende: Ta 8 repetisjoner på dag 1, 6 rep på dag 2 og 4 rep på dag 3. Du skal altså øke vekten utover uken. Ta for eksempel 20 kg på dag 1, 18 kg på dag 2 og 16 kg på dag 3. Deretter du starter du med 22 kg på dag 1 uken etter, og fortsetter progr
×
×
 • Opprett ny...