Gå til innhold

stengt


CelineMaria

Anbefalte innlegg

Hei, jeg er ei jente som er snart frisk fra spiseforstyrrelse, etter mye arbeid. Sliter fortsatt litt med et ønske om å gå ned i vekt, ( er 164 og 56 kg, 17 år) men etter at jeg oppdaget styrketrening og fokus på styrke i stedet for utseende har jeg kommet meg mange hakk!

Det jeg lurer på er hvordan dere med tidligere spiseforstyrrelse klarer/klarte å trene og spise sunt, uten å bli fanatiske? Jeg blir fort overopptatt av ting knyttet til kropp, og har lett for å falle i ortoreksi-fellen. Er alt for opptatt av det jeg ser i speilet. Hvordan beholder dere et godt forhold til kropp, mat og trening? Og hvordan kjenner dere at dere ikke er spiseforstyrret?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tren tung styrke, unngå å måle maten. Spis til du blir mett og fornøyd og legg deg med et smil om munnen:) Du har kun fått tildelt èn kropp. Behandle den ondentlig fordi du får ikke noen flere om du ødelegger den du allerede har!

Først og fremst: Kast bort badevekten. Den er ikke noe nødvendig.

Unngå å se deg selv for mye i speilet (egne erfaringer).

Ellers, smil og le og lev livet med familie og venner! Kan ikke si noe mere enn det faktisk :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har mange rundt meg som er klar over mine tidligre problemer, og som er raske med å gripe inn i perioder der jeg mister litt bakkekontakt. Veiing av mat gjør jeg kun når jeg baker kake, ellers lar jeg kjøkkenvekta støve ned. Et par ganger kan det hende at jeg veier ting bare for å kpntrolere at jeg får i meg nok mat. Det har vært, og vil alltid være en evig kamp om å holde tunga rett i munnen. Men jo lengre man greier det,, jo enklere blir det å fortsette i det gode mønstret. Jeg har et max antall økter jeg får lov til å utføre i løpet av uka, for å ikke bli for ekstrem i perioder med for mye energi:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...