Gjest Slettet Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Noen som har noen gode sauser/marinaderman kan bruke når man steker forskjellige ting som: kylling svinekjøtt karbonadedeig i forskjellige former laks Skulle gjerne hatt noe type "Barbeque" saus osv..Kjøpt teriyaki. Så det kan bli spennende: PS: Har ikke lyst å måtte ha 100000 ingredienser for å lage. Så helst "ferdig" sauser som funker spesielt bra på på det over! Siter
Oddis Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Til kylling og svinekjøtt bør du prøve Satay marinade som du får kjøpt på asiatiske butikker. Du trenger bare kokosmelk og olje i tillegg. Utover dette pleier jeg lage marinader og sauser fra bunn av og de var du jo alt for lat til å prøve deg på SlayerDad 1 Siter
Gjest Slettet Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Til kylling og svinekjøtt bør du prøve Satay marinade som du får kjøpt på asiatiske butikker. Du trenger bare kokosmelk og olje i tillegg. Utover dette pleier jeg lage marinader og sauser fra bunn av og de var du jo alt for lat til å prøve deg på Haha ja, stemmer at jeg er for lat til det. Muligens altfor sulten også, men ja ! Siter
Lachfaderen Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Aroy D red curry paste. Kjempegod!! Obs! Ikke vær for raus med pasten de første gangene! Steker først kyllingstrimler, har i litt paste og vann. Jeg har kjøpt denne, men ikke testet den enda: Walden Farms, Asian Dressing & Marinade, Calorie Free, 12 fl oz (355 ml) - iHerb.com Siter
StiligeCecilie Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 De er ikke så hakkanes gale de woksausene man får kjøpt på pose i butikk heller (type Blue Dragon). Siter
123abc1 Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Kan gå god før red curry paste eller Panang curry, bruker de hele tiden til kjøttdeig/kylling eller svin Men bruk kokkosmelk ilamme og ikke vann! Siter
Gjest Slettet Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 De er ikke så hakkanes gale de woksausene man får kjøpt på pose i butikk heller (type Blue Dragon). Stemmer det. men posene koster jo 20kr per stk, blir vel dyrt hvis jeg skal ha dette et par ganger i uken. Så tenker å få meg en "større" flaske osv Siter
StiligeCecilie Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Stemmer det. men posene koster jo 20kr per stk, blir vel dyrt hvis jeg skal ha dette et par ganger i uken. Så tenker å få meg en "større" flaske osv Billig, kjapt, godt.... Choose 2 x) Siter
Oddis Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Stemmer det. men posene koster jo 20kr per stk, blir vel dyrt hvis jeg skal ha dette et par ganger i uken. Så tenker å få meg en "større" flaske osv Endel av disse finner du tilsvarende til i større flasker/glass (til omtrent samme pris som en pose) om du går på en asiatisk butikk. Siter
Lachfaderen Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Kan gå god før red curry paste eller Panang curry, bruker de hele tiden til kjøttdeig/kylling eller svin Men bruk kokkosmelk ilamme og ikke vann! Haha! Er enig med deg, men følger biorytme-dietten, og spiser derfor lite fett på kveldstid. Spiste red curry laks til lunsj! 123abc1 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.