Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Dette er en ny greie for meg. Men siden jeg følger kostholdsplan nå, så klinker jeg til. Så, jeg har et øørlite spørsmål. Jeg pleier bare å tilsette koksemlk i protshaken, fordi det er enkelt, og det får en god kokos-ettersmak. Men spørsmålet her er; Skal jeg bruke både væsken OG den massen? Det resulterer i klumpete "melk" og den stivner jo igjen når jeg putter den i kjøleskapet.

Andre tips til "how to" kokosmelk-bruk evt?

Fortsetter under...

Skrevet

Men ja.. for å videreføre trådstarters spørsmål siden jeg ikke forstår det helt selv: når det står "kokosmasse" i oppskrifter så heller man av det flytende og bruker kun "massen", og når det står kokosmelk så bruker man alt (blander først)? Er det sånn? Finnes det tilfeller hvor man kun bruker det som er flytende?

Skrevet
Men ja.. for å videreføre trådstarters spørsmål siden jeg ikke forstår det helt selv: når det står "kokosmasse" i oppskrifter så heller man av det flytende og bruker kun "massen", og når det står kokosmelk så bruker man alt (blander først)? Er det sånn? Finnes det tilfeller hvor man kun bruker det som er flytende?

Kokosmasse er den tørre som du kjøper i pose :) Sånn som du bruker i kokosmakroner. kokosmelk er det flytende i hermetikkbokser.

Annonse

Skrevet
Kokosmasse er den tørre som du kjøper i pose :) Sånn som du bruker i kokosmakroner. kokosmelk er det flytende i hermetikkbokser.

Jaja. Når du sier det så vet jeg jo strengt tatt hva kokosmasse er for noe. Så når man bruker koksmelk så bruker man alltid alt? Ingen differansiering?

Skrevet
Jaja. Når du sier det så vet jeg jo strengt tatt hva kokosmasse er for noe. Så når man bruker koksmelk så bruker man alltid alt? Ingen differansiering?

Nop:) Kokosmelk er alt som er i hermetikkboksen :) Iblant så skilller det seg slik at når du åpner så er det blank væske på toppen og hvit gugge under. Det bare rører du sammen med en gaffel eller no lignende :)

Skrevet

Nå må jeg komme med et spørsmål også her. Har sett at det er flere som koker ris i kokosmelken, men hvordan lager du det da? Blander ut med vann? Jeg er fan av boil in bag ris, kan jeg koke posen i kokosvannet og få samme smak?

Skrevet
Nå må jeg komme med et spørsmål også her. Har sett at det er flere som koker ris i kokosmelken, men hvordan lager du det da? Blander ut med vann? Jeg er fan av boil in bag ris, kan jeg koke posen i kokosvannet og få samme smak?

Njaa.. har ikke prøvd med boil in bag greiene, fordi jeg ikke er noe fan av de. men jeg koker ihvertfall kun med kokosmelk. Blander ikke ut med vann =)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...