sjokkoninja Skrevet 31. mars 2013 Del Skrevet 31. mars 2013 Dette er en ny greie for meg. Men siden jeg følger kostholdsplan nå, så klinker jeg til. Så, jeg har et øørlite spørsmål. Jeg pleier bare å tilsette koksemlk i protshaken, fordi det er enkelt, og det får en god kokos-ettersmak. Men spørsmålet her er; Skal jeg bruke både væsken OG den massen? Det resulterer i klumpete "melk" og den stivner jo igjen når jeg putter den i kjøleskapet. Andre tips til "how to" kokosmelk-bruk evt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19411-kokosmelk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 31. mars 2013 Del Skrevet 31. mars 2013 Når du åpner en kokosmelkboks så hell det i en annen boks og bland det. Må røres litt i hver gang du åpner den da den stivner litt i kjøleskapet sjokkoninja 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19411-kokosmelk/#findComment-720862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
wheysted Skrevet 31. mars 2013 Del Skrevet 31. mars 2013 kokosmelk brukes vel en del i indisk mat om jeg ikke tar feil.. Her er jo en grei oppskrift du kunne prøvd deg på? Indisk curry – matprat.no Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19411-kokosmelk/#findComment-721014 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dovendyret Skrevet 31. mars 2013 Del Skrevet 31. mars 2013 Kok opp ris i kokosmelk. Det er bare HEEERLIG til kylling Risen får en utrolig god eksotisk smak! Ris og kokosmelk er en favoritt her i huset, og brukes som tilbehør til nesten alt av kjøtt! sjokkoninja og wingeer 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19411-kokosmelk/#findComment-721021 Del på andre sider Flere delingsvalg…
wheysted Skrevet 31. mars 2013 Del Skrevet 31. mars 2013 Men ja.. for å videreføre trådstarters spørsmål siden jeg ikke forstår det helt selv: når det står "kokosmasse" i oppskrifter så heller man av det flytende og bruker kun "massen", og når det står kokosmelk så bruker man alt (blander først)? Er det sånn? Finnes det tilfeller hvor man kun bruker det som er flytende? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19411-kokosmelk/#findComment-721026 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dovendyret Skrevet 31. mars 2013 Del Skrevet 31. mars 2013 Men ja.. for å videreføre trådstarters spørsmål siden jeg ikke forstår det helt selv: når det står "kokosmasse" i oppskrifter så heller man av det flytende og bruker kun "massen", og når det står kokosmelk så bruker man alt (blander først)? Er det sånn? Finnes det tilfeller hvor man kun bruker det som er flytende? Kokosmasse er den tørre som du kjøper i pose Sånn som du bruker i kokosmakroner. kokosmelk er det flytende i hermetikkbokser. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19411-kokosmelk/#findComment-721027 Del på andre sider Flere delingsvalg…
wheysted Skrevet 31. mars 2013 Del Skrevet 31. mars 2013 Kokosmasse er den tørre som du kjøper i pose Sånn som du bruker i kokosmakroner. kokosmelk er det flytende i hermetikkbokser. Jaja. Når du sier det så vet jeg jo strengt tatt hva kokosmasse er for noe. Så når man bruker koksmelk så bruker man alltid alt? Ingen differansiering? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19411-kokosmelk/#findComment-721038 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dovendyret Skrevet 31. mars 2013 Del Skrevet 31. mars 2013 Jaja. Når du sier det så vet jeg jo strengt tatt hva kokosmasse er for noe. Så når man bruker koksmelk så bruker man alltid alt? Ingen differansiering? Nop:) Kokosmelk er alt som er i hermetikkboksen Iblant så skilller det seg slik at når du åpner så er det blank væske på toppen og hvit gugge under. Det bare rører du sammen med en gaffel eller no lignende wheysted 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19411-kokosmelk/#findComment-721039 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 31. mars 2013 Del Skrevet 31. mars 2013 Nå må jeg komme med et spørsmål også her. Har sett at det er flere som koker ris i kokosmelken, men hvordan lager du det da? Blander ut med vann? Jeg er fan av boil in bag ris, kan jeg koke posen i kokosvannet og få samme smak? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19411-kokosmelk/#findComment-721041 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dovendyret Skrevet 31. mars 2013 Del Skrevet 31. mars 2013 Nå må jeg komme med et spørsmål også her. Har sett at det er flere som koker ris i kokosmelken, men hvordan lager du det da? Blander ut med vann? Jeg er fan av boil in bag ris, kan jeg koke posen i kokosvannet og få samme smak? Njaa.. har ikke prøvd med boil in bag greiene, fordi jeg ikke er noe fan av de. men jeg koker ihvertfall kun med kokosmelk. Blander ikke ut med vann =) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19411-kokosmelk/#findComment-721092 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.