Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har akkurat fått boka til Kristine Weber i posten, og ser at den inneholder en del oppskrifter med mandelmel. Jeg er dessverre allergisk mot dette, og lurer derfor på om noen av dere har et godt tips til hva jeg kan erstatte mandelmel med, men likevel beholde en viss god smak på bakevarene :)

Tuuuusen takk for all hjelp :D

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18742-erstatning-til-mandelmel-hjelp/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du er allergisk mot kun mandler, eller andre nøtter også? :) Sesammel, peanøttmel, kokosmel, fiberfin, bokhvete, speltmel og bakepro er alle eksempler på mel som kan erstatte mandelmel, men mange av de vil kreve litt blanding og miksing for å få et godt resultat.

Du er allergisk mot kun mandler, eller andre nøtter også? :) Sesammel, peanøttmel, kokosmel, fiberfin, bokhvete, speltmel og bakepro er alle eksempler på mel som kan erstatte mandelmel, men mange av de vil kreve litt blanding og miksing for å få et godt resultat.

Å, tusen takk for raskt svar :) Jeg er allergisk mot mandler og hasselnøtter hovedsakelig, så alle disse andre typene du har nevnt burde jeg tåle fint :) Har brukt kokosmel i noe, men syns det ofte kan bli litt "grøtete". Er det et spesielt mel du vil anbefale som er noe tilnærmet mandelmel i "oppførsel"?

Beklager hvis jeg spør dumt, er skikkelig dårlig til å lage mat skjønner du, hehe :blush:

Å, tusen takk for raskt svar :) Jeg er allergisk mot mandler og hasselnøtter hovedsakelig, så alle disse andre typene du har nevnt burde jeg tåle fint :) Har brukt kokosmel i noe, men syns det ofte kan bli litt "grøtete". Er det et spesielt mel du vil anbefale som er noe tilnærmet mandelmel i "oppførsel"?

Beklager hvis jeg spør dumt, er skikkelig dårlig til å lage mat skjønner du, hehe :blush:

Man må spørre for å lære :happy: Jeg ville nok gått for sesammel hvis du skal ha tilnærmet lik konsistens. Tror de tiltrekker seg noenlunde like mye væske og smaken er ikke så ulik heller. Personlig synes jeg sesammel kanskje har en litt mer "søtlig" smak, men det er ikke negativt heller :)

Man må spørre for å lære :happy: Jeg ville nok gått for sesammel hvis du skal ha tilnærmet lik konsistens. Tror de tiltrekker seg noenlunde like mye væske og smaken er ikke så ulik heller. Personlig synes jeg sesammel kanskje har en litt mer "søtlig" smak, men det er ikke negativt heller :)

Ja, man lærer så lenge man lever :) Ok, supert, da må jeg prøve det :) Og igjen tusen takk for svar!!

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...