Pinglo Skrevet 28. november 2011 Del Skrevet 28. november 2011 Så, jeg har fått dilla på å lage "innpakninger" i aluminiumsfolie. Det lager seg selv, genererer tilnærmet null oppvask og gjør i hvertfall fisk helt fantastisk både i smak og konsistens. Denne er favoritten for øyeblikket (til 1 person på PF ) 2 x Torsk- og 1 x laksefilet 1x Gulrot (skjæres i små biter, så det går fort) 1/2 x Løk (skjæres i båter) 1/2 Fenikkel, i skiver Saften av 1/2 lime (om du er lat, finnes denne også på flaske) 1 Paprika Ingefær + Chili + sitrongress etter smak Bruk gjerne finhakkede varianter av alle tre fra glass. Går fortere 1 ss østerssaus 1 dæsj fiskesaus 1 ts soyasaus Krydres med fersk koriander til slutt, om du har (også god uten) Du lager en liten "form" av aluminiumsfolien som du legger alt oppi, også lukker du den igjen. Pass på at det ikke er noen hull under Serveres med ris/poteter/nudler/ingenting Det ser langt og uoverkommelig ut, men jobben er strengt tatt å skjære løk, fenikkel og gulrot, dette tar 2 minutter. Mens det står i ovnen i 20-30 mins, kan du surfe fitnessbloggen Har dere noen ovnsbakte favoritter? Erfaringsmessig kan alt som går i en ildfast form også i folie, så del i vei! Jane og Anya 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1849-ovnsbakte-herligheter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fredrik Skrevet 28. november 2011 Del Skrevet 28. november 2011 Jeg må virkelig bli flinkere til å lage mat fra bunnen av... Det der så ut som kunne blitt en sukssess! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1849-ovnsbakte-herligheter/#findComment-55245 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinglo Skrevet 10. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 10. januar 2012 Egg og tomatbønner for latsabber. Ble diktet frem siden kyllingkjøttdeigen jeg kjøpte på butikken smakte død og fordervelse, og jeg hadde litt begrenset med ingredienser i kjøleskapet. Dette er en variant av den italienske retten "Uova en Purgatorio" eller "Egg i Skjærsilden" Den ble svært lite autentisk, da jeg ikke hadde verken hvitløk eller basilikum, men godt ble det. http://www.seriouseats.com/recipes/2009/10/eggs-in-purgatory-recipe.html 1 boks hakkede tomater + en halv boks med hot salsa i bunnen av en ildfast form. Strø gjerne over litt svarte bønner, om du har, eller kikerter (jeg tok begge ), men ikke nødvendig. Krydre med salt, pepper og chili Knekk egg oppi sausen slik at de blir liggende i en liten "lomme" i formen Vent til eggene stivner oppå Spise. Gjerne med potetmos til, som du lager på 10 min ved å finhakke potet, sprengkoke og mose.Om nom nom. Tok på ingen måte bilde av det, gjør det kanskje neste gang Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1849-ovnsbakte-herligheter/#findComment-99167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Laksefilet på en seng av krydrede potetbåter (gjerne amadinepoteter), løk, sopp, paprika og brokkoli. Og med fløtesaus, hvor du heller fløte i forma like før maten er ferdig. Nydelig Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1849-ovnsbakte-herligheter/#findComment-103337 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bekkelure Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Så, jeg har fått dilla på å lage "innpakninger" i aluminiumsfolie. Det lager seg selv, genererer tilnærmet null oppvask og gjør i hvertfall fisk helt fantastisk både i smak og konsistens. Denne er favoritten for øyeblikket (til 1 person på PF ) 2 x Torsk- og 1 x laksefilet 1x Gulrot (skjæres i små biter, så det går fort) 1/2 x Løk (skjæres i båter) 1/2 Fenikkel, i skiver 1 Paprika Ingefær + Chili + sitrongress etter smak Bruk gjerne finhakkede varianter av alle tre fra glass. Går fortere 1 ss østerssaus 1 dæsj fiskesaus 1 ts soyasaus Krydres med fersk koriander til slutt, om du har (også god uten) Du lager en liten "form" av aluminiumsfolien som du legger alt oppi, også lukker du den igjen. Pass på at det ikke er noen hull under Serveres med ris/poteter/nudler/ingenting Det ser langt og uoverkommelig ut, men jobben er strengt tatt å skjære løk, fenikkel og gulrot, dette tar 2 minutter. Mens det står i ovnen i 20-30 mins, kan du surfe fitnessbloggen Har dere noen ovnsbakte favoritter? Erfaringsmessig kan alt som går i en ildfast form også i folie, så del i vei! Jeg pleier å lage noe liknende Prøv å ta en sitron, del i to, press litt av saften over og legg den i pakka sammen med resten, når det er ferdig presser du resten av sitronsaften over. Sykt digg. Sitronen gir masse smak og god lukt, beste måten man kan spise sitron på spørr du meg (og jeg er ikke helt sitronfrelst, selv om det kanskje høres litt sånn ut her og nå). Noen ganger ar jeg en dæsj peanøttsmør i sausen, det er og godt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1849-ovnsbakte-herligheter/#findComment-103411 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinglo Skrevet 13. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 13. januar 2012 Hoioi, jeg hadde glemt limesaften i retten Det var det godt du sa! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1849-ovnsbakte-herligheter/#findComment-103414 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bandea Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 Jeg må bare få spørre, trenger ikke laks og torsk forskjellig steketid? Er en stund siden jeg har laget med torsk og laks sammen, som regel bruker jeg hel laks eller annen fisk. Men mener å huske at torsken hadde en tendens til å bli litt fort tørr inne i aluminiumsfolien før laksen. Eller er det bare jeg som må bli litt bedre på ovnsbaking? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1849-ovnsbakte-herligheter/#findComment-105311 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.