Gå til innhold

Noen tips i oppstarten?


JonasM

Anbefalte innlegg

Jeg har trent en stund, men det har gått i rykk og napp. Jeg har vært inn og ut av flytsonen, og nå er jeg i den og har planer om bli værende der. Føler at jeg har fått lysten og motivasjonen til å trene.

Jeg trener både styrke og cardio, men kunne trengt noen kostholds-tips. Jeg ser det er mye her inne, men trenger hjelp med noe. Hvor mange kalorier forbrenner en ung herremann på 19år, 180cm og 90kg pr. dag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

http://www.facebook.com/fitnessbloggen?sk=app_125997777506575 Her er en kalorikalkulator fra fitnessbloggen! :)

Jeg har også vært veldig opp og ned. I sommerferien glapp jeg helt ut, og bestemte meg for ei lita "livsstilsendring" til skolestart. Nå går det fint, for jeg har bestemt meg. Og man vet jo på en måte at man blir å nå målet sitt så lenge man bare fortsetter, og blant annet ikke lar vekta bestemme formen! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg selv kan gi deg et veldig godt tips; skal man ned i vekt er det viktig å være tålmodig, samtidig som å unne seg litt en dag, hvis du klarer dette, her er nøkkelen og ikke overdrive med altfor mye kalorier (en smell som har gjort at jeg har "ødelagt" en del av underskuddet jeg klarte å holde i uka"). Ellers vil jeg si at du burde begynne å logge treningen (hvet ikke om du gjør dette?). Da får du mye mer oversikt over hvordan du ligger ann og hvordan du eventuelt har forbedret deg, ellers vil jeg si at kosthold kan være vanskelig til tider, men er MYE bra og hjelpsomme artikler her på fitnessbloggen som gir deg mer kunnskap og viten om kosthold :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...