Gjest Physalis Skrevet 25. november 2011 Del Skrevet 25. november 2011 Hvis du spiser omega 3 kapsler anbefaler jeg og se dette programmet sendt på Forbrukerinspektørene på NRK1. http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/804171/ Kort fortalt så er det en produksjonsprosess i Peru (hvor veldig mange importerer fiskeolje fra) full av feil og mangler som gjør at fiskeoljen harskner, i tillegg til at det er utrolig uhygenisk. På et laboratorium hvor de har undersøkt så og si ALLE kapsler som selges på det norske markedet, ble det funnet at alle merkene hadde harsk olje i større eller mindre grad. Det der var jeg faktisk ikke klar over - og jeg skal i alle fall bytte over til tran med en gang... Ble nesten litt kvalm av å tenke på at jeg har spist det der frivillig Her kan du lese mer om de enkelte merker og leverandører. http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7878355 Flere som har sett programmet? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fredrik Skrevet 25. november 2011 Del Skrevet 25. november 2011 For en fantastisk arrogant bransjerepresentant! Jævla idiot. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torstein Gamst Skrevet 25. november 2011 Del Skrevet 25. november 2011 Hvis du spiser omega 3 kapsler anbefaler jeg og se dette programmet.......... jeg skal i alle fall bytte over til tran med en gang Tror ikke du skal skjære alle under en kam her, bildet er nok litt mer nyansert, det finnes flere versjoner, flere produsenter, flere kvaliteter. Bytte til levertran du tenker kanskje på møllers tran ? http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2128019.ece http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2128339.ece http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2128117.ece Eller tenker du nå på nordic naturals tran eller andre tranprodukter ? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 25. november 2011 Del Skrevet 25. november 2011 Så programmet og ble brått mer fornøyd med at jeg daglig tvinger i meg flytende omega-3 wheysted 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Danny S Skrevet 25. november 2011 Del Skrevet 25. november 2011 så kjøp omega 3 fra norske, canadiske eller engelske produkter. Disse har de beste produktene. Norkost har norske merker. Så akkurat det du har sett på der, derfor jeg har blitt mer nøye på å kjøpe fra norske merker selolje / lakseolje osv. Torstein Gamst 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
wheysted Skrevet 25. november 2011 Del Skrevet 25. november 2011 meh.. ville tatt den episoden med en klype salt. ooooh, harsk fiskeolje, se så redd jeg blir. come at me omega-3 kapsler. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fredrik Skrevet 25. november 2011 Del Skrevet 25. november 2011 Problemet er jo om harskheten ødelegger hele eller deler av helsegevinsten. Ifølge forskeren så så man at cellene reagerte på det med en stressreaksjon. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Physalis Skrevet 25. november 2011 Del Skrevet 25. november 2011 Tror ikke du skal skjære alle under en kam her, bildet er nok litt mer nyansert, det finnes flere versjoner, flere produsenter, flere kvaliteter. Bytte til levertran du tenker kanskje på møllers tran ? http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2128019.ece http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2128339.ece http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2128117.ece Eller tenker du nå på nordic naturals tran eller andre tranprodukter ? Jeg har ikke tenkt ut noe spesifikt eller undersøkt. Men vet at jeg kan få tran med norsk torskeolje i alle fall, og det må jo være bra. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torstein Gamst Skrevet 25. november 2011 Del Skrevet 25. november 2011 Om vi snakker det som kommer fra leveren (tran) og ikke ren fiskeolje så er norsk fisk et godt alternativ ja. Har skrevet flere poster om dette på andre forum men kan jo klippe inn et lite avsnitt jeg har skrevet som sier litt om forskjellen på fisken her og den man finner utenfor kysten av søramerika Pelagisk fisk spiser plankton som er rikt på fettsyrer (omega-3). Dette er den eneste fòr-kilden for å berike fisken med Omega-3. Pelagisk fisk (ansjos,makrell,brisling,sild mm) fisket i havområdene utenfor sør-amerika inneholder mer enn 50% mer omega-3, enn samme fiskearter fanget i foreks. Atlanterhavet! Jane, PG* og Robert André 3 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Physalis Skrevet 30. november 2011 Del Skrevet 30. november 2011 Oppdaget noe litt morsomt når jeg skulle undersøke mer om de omega 3 tablettene jeg tar. Jeg har bestilt fra Iherb av merket Now Foods, Omega 3, 200 capsules. På hjemmesiden til Now Foods fant jeg en del info om produktet deres, og der skriver de blant annet at fiskeoljen i produktet deres kommer fra fisk hentet "in Norway or Peru". Hadde ikke trodd fiskeoljen muligens er fra Norge! Moste en kapsel og synes det luktet veldig greit/normalt av oljen, så tror jeg skal bruke opp boksen i alle fall Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torstein Gamst Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Oljen er ikke fra Norske farvann bare så det er sagt, at den er fra Peru er uansett mye bedre, alternativer som for eksempel oljen fra kina vet dere vel problemene med så da er Peru bedre. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.