gammelkaffe Skrevet 9. november 2012 Forfatter Skrevet 9. november 2012 aha og takk Jeg leste nemlig "Bergens raffinerte karbs". "Begrens", derimot gir mening. Kjent problem med ferdigmat, og det er nettopp derfor jeg vil unngå det. hop 1 Siter
fiffibelle72 Skrevet 9. november 2012 Skrevet 9. november 2012 ...hva med å bake lavkarbo brød /rundstykker mm og ha med seg ? Holder seg ferskt i mange dager og så er det bare å spise med eller uten pålegg Siter
selters Skrevet 9. november 2012 Skrevet 9. november 2012 aha og takk Jeg leste nemlig "Bergens raffinerte karbs". "Begrens", derimot gir mening. Kjent problem med ferdigmat, og det er nettopp derfor jeg vil unngå det. beklager. autokorrektur på mob tlf endra til "bergens". Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.