Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

hei.

Kjører forbi et fiskeutsalg hver dag på vei hjem fra jobb, og tenkte jeg burde benytte meg av den muligheten. Problemet er at jeg ikke er noe eivind hellstrøm på kjøkkenet.

Har fått det for meg at hvit fisk(type torsk/steinbit/kveite) er det jeg kunne tenke og prøve meg på.

Så er greia..........hva blir fremgangsmåten?

igjen har jeg i mitt hode fått det for meg at jeg vil bruke en ildfast form. Skjære opp ønskede grønnsaker, og kaste alt i den ildfaste formen i 10-15 min.(da burde vel fisken være ferdig?)

Ser også for meg at det må være mulig og få en eller annen form for saus oppi dette.........

Noen gode tips?

Fortsetter under...

Skrevet

Tja, du kan jo pakke fisk og grønnsaker i aluminiumsfolie med smør på og bake i ovnen. Eller du kan lage fiskegrateng! Kanskje bare standard stekt fisk med poteter og råkostsalat?

Ellers har jo Rema masse oppskrifter:

Under hundrelappen Middagsplanleggeren

Matprat har også fiskeoppskrifter:

Søk – matprat.no

DinMat har også endel bra:

Fisk og skalldyr - oppskrift fra Dinmat.no

Gjest Ukjent666
Skrevet

Kan jo hvis du kjøper laks/seifilet.. Gjøre det så enkelt som: putt på stekepannen... lag hollandaise/lofoten fiskesaus eller noe sånt+ evt kald raspet gulrot og evt litt potet til;) GOOODT!

Skrevet

Min favoritt!!!

600g steinbitfilet eller annen fisk...

1,5dl yoghurt naturell / gresk yoghurt e.l.

1ss tandorikrydder

1ss kaldt vatn

Legg fisk på et fat, bland resten og hell over...lat stå i en time.

Steikes så i stekepanne, og serveres med poteter, ris eller salat.

Annonse

Skrevet

Jeg er ikke den store fiske spiseren, men denne retten er noe jeg virkelig digger.

Skjær fersk laksefilet i terninger. Krydre med pepper, chili eller hva man måtte ønske. Stek dem i panna(eller hele fileter i ovnen på 200c i 20 min)

Kok pasta og brokkoli.

Kok opp matfløte med salt, pepper, hvitløkspulver og litt parmesan til saus.

Bland alt sammen i en gryte og voila ;)

Skrevet

fiskefilet (allslags!) pakka inn i en baconstrimmel eller to + masse masse løk + potetbåter (bruker både vanlig potet og sørpotet) inn i ovnen! 200 grader til det ser digg ut =) Koker evt opp brokkoli & blomkål ved siden.

Ellers er fiskewok veldig lett: og du kan mikse forskjellig fisk - f.eks lbåde mager og fet fisk: ørret/laks + torsk.

Stek kjapt løk, vårløk og purreløk, så freser du fisken og heller alt ut av panna. Så wokker du brokkoli og sopp. Så smeller du alt sammen i samme gryta og rører! Pleier spise det med ris/nudler/pitabrød + soyasaus eller salsa :)

Skrevet

Her er min høydare..

Pakke bacon terninger

Noe poteter og gullrøtter

Vanlig hvit saus hvis du gidder

Ertepurre hvis du gidder

Salt torsk i gryta. jæskla viktig at vannet ikke koker! La torsken trekke mellom 5 og 10 min på rundt 6-70 grader. (avhengig av størrelse og om den er frosset)

Pell ut, kast på tallerken yum yum.

Skrevet
Her er min høydare..

Pakke bacon terninger

Noe poteter og gullrøtter

Vanlig hvit saus hvis du gidder

Ertepurre hvis du gidder

Salt torsk i gryta. jæskla viktig at vannet ikke koker! La torsken trekke mellom 5 og 10 min på rundt 6-70 grader. (avhengig av størrelse og om den er frosset)

Pell ut, kast på tallerken yum yum.

Liker at den skal kastes på tallerken! :D

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...