Proaz Skrevet 15. juli 2015 Skrevet 15. juli 2015 Ovnsbakt med Sitron, Dill, Hvitløk og Ekte Smør. Siter
Ole-Mats Moskvil Skrevet 15. juli 2015 Skrevet 15. juli 2015 En hakket mindre kulinarisk variant: Kjøp 500g skinnfri filet av fiskemannen. Ta på salt og pepper. Stek til PERFEKSJON og legg på brødskiver med smør. Ikke margarin, nei. Nytes med en liter H-melk fra kartongen. Skal du snappe den til helsepersonell tar du to rå gulrøtter til dessert. Jeg synes helt oppriktig dette smaker dritgodt. Fungerer åpenbart med all slags fisk. vesen, FitFish og Aurelius 3 Siter
Gjest =xXx= Skrevet 17. juli 2015 Skrevet 17. juli 2015 Stek løk, squasj og andre grønnsaker du liker til de blir gyldne. Legg torsken i ei ildfast form legg grønnsakene over og tøm over et par bokser grohakkede tomater. Sett i ovn på 210 grader i 20-30 minutter. Veldig enkelt;) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.