Jump to content
Guest Slett kontoen

Deaktivere/slette konto

Recommended Posts

Fortsetter under...

Annonse

På 17.9.2018 den 13.26, Sephania skrev:

Ved slette av konto, får man da og loggboken sin slettet, eller kan man gjøre dette selv?

Hei

Beklager veldig sent svar. Loggbøkene blir ikke automatisk slettet, og man kan heller ikke slette dem selv, men man kan be meg om å slette dem i forbindelse med sletting av brukeren. Ellers vil alle innlegg man har skrevet bli stående som skrevet av gjest_brukernavn.

Hanne Mari, forumansvarlig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...