Zimbo Skrevet 13. september 2012 Skrevet 13. september 2012 Har et lite spørsmål: Når jeg trøstespiser noe så er det stort sett karbohydrater det går i. Får liksom aldri lyst på et kyllinglår eller en laksefilet når ting går på tverke. Er det en fysisk grunn til at det er sånn eller er det bare meg? Siter
Anny92 Skrevet 15. september 2012 Skrevet 15. september 2012 tror det er noe fyisisk.. sukker gir oss en slag rus/lykkefølelse der og da tror jeg! Siter
Gjest ILU Skrevet 15. september 2012 Skrevet 15. september 2012 It's em sugars ;-D men trøstespising er ganske digg da... Ingen trøst, men masse mat... Anny92 1 Siter
Zimbo Skrevet 15. september 2012 Forfatter Skrevet 15. september 2012 Sist gang - så var det brødskiver med bringebærsyltetøy det gikk i. Er jo sukker i syltetøyet men egentlig så tror jeg det var brødet jeg higet mest etter. Merksnodig. Siter
Anny92 Skrevet 16. september 2012 Skrevet 16. september 2012 karbohydrater generelt da =) jeg kan overspise epler. gjett om det gjør vondt i magen... Siter
02-snapper Skrevet 16. september 2012 Skrevet 16. september 2012 mener å ha lest at kroppens reaksjon på karbo (gjerne raske/sukker) er noe tilsvarende endorfinene en får av en løpetur. Altså en slags lykkefølelse forbundet til inntak av sukker Siter
Zimbo Skrevet 16. september 2012 Forfatter Skrevet 16. september 2012 Hahaha da skjønner jeg det godt! Nå var årsaken at jeg fikk beskjed om at kneet hadde fått en ny skade og at det ville ta 4-6 uker med ro igjen. Jeg som akk var begynt å virke nesten. Mao så fikk jeg lyst å en virtuell løpetur. :cool: Anny92 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.