MarenHelene Skrevet 15. august 2012 Skrevet 15. august 2012 Det kan hende det allerede finnes en tråd om dette men... Jeg har aldri brukt proteinpulver, men ser nå at det kanskje kan være en fordel å teste det ut. Men så er jeg redd for å kjøpe feil. Kjøpe et som smaker vondt og så blir boksen bare stående urørt. Så - hva er best? Hvilket proteinpulver smaker best? Hvilket merke og hvilken smak? Og hvor er det best å kjøpe det hen? Jeg tenker jeg kommer til å bruke det i matlaging, istedetfor å drikke shake. Blande i kesam eller lage proteinpannekaker eller andre smarte ting som jeg ser folk gjør Men vil gjerne at det smaker godt som shake også, i tilfelle jeg finner ut at jeg vil drikke det som shake også. Setter stooor pris på svar. Skal til sverige en tur snart tenker jeg, lønner det seg å kjøpe det der? Siter
Oddis Skrevet 15. august 2012 Skrevet 15. august 2012 Du finner en lang tråd om folks favoritter her: Favoritt proteinpulver? | Fitnessbloggen Forum Send en mail til produsentene/forhandlerne å be om smaksprøver så slipper du å kjøpe 3 kg av noe du ikke liker. Ikke alle som gir ut dette, men MyRevolution og Norkost vet jeg ihvertfall har pleid å gjøre det. MarenHelene 1 Siter
BROrilla Skrevet 15. august 2012 Skrevet 15. august 2012 Jeg ville ihvertfall valgt en 4-phase så man får mer enn typisk bare whey eller kasein MarenHelene 1 Siter
McBain Skrevet 15. august 2012 Skrevet 15. august 2012 Hvis du sender mail til Stig på lager@norkost.no så får du smaksprøver Siden du skal bruke det til matlaging er det vel vaniljepulver du vil ha? Madammen har laget mye rart med Activate Elite Gold her på bruket, sjokoladebrownies blant annet. Mener å huske at jeg ble ganske swole MarenHelene 1 Siter
MarenHelene Skrevet 15. august 2012 Forfatter Skrevet 15. august 2012 "Oddis skrev: Du finner en lang tråd om folks favoritter her: Favoritt proteinpulver? | Fitnessbloggen Forum Send en mail til produsentene/forhandlerne å be om smaksprøver så slipper du å kjøpe 3 kg av noe du ikke liker. Ikke alle som gir ut dette, men MyRevolution og Norkost vet jeg ihvertfall har pleid å gjøre det. Der var tråden ja! Tenkte at det sikkert måtte være en en plass! Tusen takk. Og tusen takk for tips om at man kan be om smaksprøver, det visste jeg ikke at man fikk. Da skal jeg jammen meg gjøre det! Sitat Jeg ville ihvertfall valgt en 4-phase så man får mer enn typisk bare whey eller kasein Nå føler jeg meg dum, men jeg er helt fersk på dette, så det sa meg ikke så mye Hva menes med 4-phase? Sitat Hvis du sender mail til Stig på lager@norkost.no så får du smaksprøver Siden du skal bruke det til matlaging er det vel vaniljepulver du vil ha? Madammen har laget mye rart med Activate Elite Gold her på bruket, sjokoladebrownies blant annet. Mener å huske at jeg ble ganske swole Herlig, tusen takk! Tenkte at vanilje var greit å ha til matlaging ja. Men kanskje ikke vanilje til shake, om jeg skal ha det? Forestiller meg bare at det ikke er så godt med vanilje-protein-shake, av en eller annen grunn. Kanskje jeg tar feil Siter
Oddis Skrevet 15. august 2012 Skrevet 15. august 2012 "emilwoop skrev: Jeg ville ihvertfall valgt en 4-phase så man får mer enn typisk bare whey eller kasein Har du noen dokumentasjon som underbygger at en 4-phase faktisk gir bedre proteinsyntese enn whey/kasein? Siter
Oddis Skrevet 15. august 2012 Skrevet 15. august 2012 "Maren Helene skrev: Nå føler jeg meg dum, men jeg er helt fersk på dette, så det sa meg ikke så mye Hva menes med 4-phase? Proteinstrukturer har forskjellig hurtighet av opptak i kroppen. Whey protein opptas f.eks hurtigere enn Kasein, mens kasein gir en lengre varighet av proteinsyntesen. For at proteinsyntesen skal vare lengre kan man derfor kombinere flere typer protein for å forlenge proteinsyntesen. En 4-fase vil typisk være hydrolyserte aminosyrer (frie aminosyrer som kroppen ikke trenger bryte ned og kan gå rett ut i blodet), wheyprotein (hurtig), eggeprotein (medium) og kasein (langsom). Siter
BROrilla Skrevet 15. august 2012 Skrevet 15. august 2012 "Oddis skrev: Har du noen dokumentasjon som underbygger at en 4-phase faktisk gir bedre proteinsyntese enn whey/kasein? du kan helt sikkert finne det om du googler det. Siter
MarenHelene Skrevet 15. august 2012 Forfatter Skrevet 15. august 2012 "Oddis skrev: Proteinstrukturer har forskjellig hurtighet av opptak i kroppen. Whey protein opptas f.eks hurtigere enn Kasein, mens kasein gir en lengre varighet av proteinsyntesen. For at proteinsyntesen skal vare lengre kan man derfor kombinere flere typer protein for å forlenge proteinsyntesen. En 4-fase vil typisk være hydrolyserte aminosyrer (frie aminosyrer som kroppen ikke trenger bryte ned og kan gå rett ut i blodet), wheyprotein (hurtig), eggeprotein (medium) og kasein (langsom). Takk for forklaring :) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.