EgF Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 Hei! Er det noen som vet hvordan vanlig Whey tech proteinpulver fra PF tåler høye temperaturer? Jeg vurderer å bruke det i en havregrøtblanding jeg skal medbringe på langtur. Siter
Imu Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 kan du ikke koke grøten ferdig og røre inn pulveret etterpå bare? Siter
Estella Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 Jeg brukte whey tech i havregrøten i et parr år og var fornøyd med det (du bør absolutt gjøre som Imu foreslår) men så prøvde jeg en annen type og nå syns jeg whey tech i havregrøt er helt #$%/(=. Kommer vel anpå hvor kresen du er, men er det ikke bare å prøve en gang før du skal på tur? Siter
Daniel Sol Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 Par år før du skifta proteinpulver? oO Alt fra proteinfabrikken smaker æsj, men ja. Er bare og slenge i grøten, faktisk veldig godt med proteinpulver og havregrøt Siter
Imu Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 Det er sikkert noen som er interessert i å vite mengdeforhold for at den skal bli god. Siter
Estella Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 jPar år før du skifta proteinpulver? oO ja et par år. brukte det kun i frokostgrøten og så solgte de det i butikken rett ved siden av etc. men poenget var jo at jeg klarte meg fint med det over lengre tid før jeg innså at det fantes mye bedre alternativer Siter
EgF Skrevet 3. juli 2012 Forfatter Skrevet 3. juli 2012 takk for tilbakemelding! En viktig faktor her er at det er et mål å pakke så praktisk som mulig, så det beste hadde vært å ha alt blandet i en pose. Men det vil altså være dumt å koke pulveret? Siter
Estella Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 takk for tilbakemelding! En viktig faktor her er at det er et mål å pakke så praktisk som mulig, så det beste hadde vært å ha alt blandet i en pose. Men det vil altså være dumt å koke pulveret? ja det er dumt, har gjort det en gang og det klarte jeg ikke spise. Jeg ville pakket i to poser, slått kokende vann over havregynet og latt den stå i noen min før du har i proteinpulveret. Siter
Hotslash Skrevet 13. juli 2012 Skrevet 13. juli 2012 Om Whey ikke tåler varme, kan jeg da bruke det i bakst? Siter
Daniel Sol Skrevet 13. juli 2012 Skrevet 13. juli 2012 Melk, 2-3 min i micro. Så ta i pulveret : ) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.