Jump to content

Hotslash

Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hotslash

 1. Synes det hadde vert spennende å lærerikt om dere kunne dele en eller flere av dagsmenyene deres, der dere også skriver hvilken diett dere følger, målet deres, makroene og kalorinivået dere skal holde dere til. Gjerne alder, vekt og høyde også, slik at folk(jeg;)) kan sammenligne litt med de som er like og gjerne hente inspirasjon Jeg skulle gjerne delt den første, men til nå hadde det isåfall vert bare junk på men menyen;)
 2. Da var loggboken ute! Håper dere som har hjulpet meg her i denne tråden vil følge meg videre i den, og gjerne hjelpe mere;) Hotslash's loggbok - enkelt og greit:) Første innlegg med info om meg og ønskene mine er ute nå, skriver et til senere om hvordan det gikk på trening i dag og hva jeg har spist og sånn;)
 3. Men er det ikke lurt når jeg også skal ned i fettprosent? Leste at man med fordel kunne øke til 2-2,5 g om man skulle ned i "vekt" uten å ødelegge musklene i det der kostholdsinnlegget til nybegynnere:) Tenkte meg egentlig at det ikke kunne være intensivt med gåturer;) Da må jeg nok spørre mye mer fremover, ettersom jeg kommer til å trene (ønsker ihverfall) noe forskjellig. Fjelltur, bodyrock, styrke på gym, hjemmetrening. Men hadde jeg trent nybegynnerprogrammt 5 dager i uken, da hadde det passet inn? Jeg blir så utrolig forvirret! Kan jo isåfll trene intensive økter 4 dager i uken også da men det er aldri et alterativ..
 4. Reknet 2,2 gprotein per kilo pga jeg vil bygge muskler fort, men må nok en del ned i fettprosent også. Leste noe om at man kunne øke litt da:) Tenker å trene med herbalife 2 ganger i uken, gå 2 morgener og 3 kvelder på gym;) Sikter kanskje litt høyt nå men.. Jeg kan prøve på det å bytte til fett om jeg ser at det er er bedre på hviledager. Men i disse kalkulatorene vet du,der står det ofte mellom valgene 4 ganger i uken med middels trening, og 5 ganger med intensiv trening. Men hva om jeg hadde bare fått rolige turer? 5 ganger i uken for eksempel;) blir det også 5 ganger intensivt da?
 5. Har regnet ut alle disse makroene nå. Synes det virket som fryktelig mye karbo! Jeg skal visstnok ha134,2 g protein, 63,1 g fett og hele 274 g karbo! Dette om jeg trener middels 3-4 dager i uken. Virker dette greit? Mindre svar å få nå merker jeg.. Må dere komme dere hjem fra påskefjellet å hjelpe en stakkar
 6. Men hva gjør jeg nå? Når jeg melder meg inn på tirsdag, hva er det første jeg gjør? Oppvarming(?) og så bare kjører gjennom programmet? Burde jeg stille alt inn i min høyde og slikt før jeg starter, eller kan jeg gjøre et underveis? Hvor tungt bør jeg løfte første trening? Skal jeg sjekke om jeg klarer så mange repetisjoner det er oppgitt og så justere å gjøre de ennå en gang i programmet? Da blir jeg sikkert fortere sliten å kanskje ikke klarer alle settene eller repetisjonene jeg skal.. Hvilke ting bør jeg tenke mest på innen teknikk? Er det noe jeg kan gjøre feil nå, som kan ødelegge mye, før jeg eventuelt får klagd på smerter ellernoe til dere og dere får rettledet meg? Oppvarming og uttøying.. det er det jeg ser på som aller tyngst. Når oppvaringa er over, er jeg allerede sliten og lei. Så finnes det noen kjappe, gode og muligens kjekke varianter? Gru-gleder meg! Har spist så mye godter i påsken at jeg buler i alle ender, skal bli deilig å spise litt skikkelig mat også. Det har jeg egentlig aldri gjort, så jeg har ingen peiling på hvor mye bedre jeg eventuelt kan føle meg om jeg får nok næring, spiser mindre dritt og kommer bedre form. Har forresten gått bananas på shopping den siste måneden... Nå har jeg alt jeg føler jeg trenger, ingen unnskyldninger fremover! -4 tights av forskjellig merke/type -2 sports-bra -1 løpejakke -Trail joggesko -Lebert Equalizer -Vektstang (30 kg) -Wrist weights (1,5 kg) -Pb2 peanøttpulver -Quest bars -Ertechips -Proteinpannekakemix -AtkinsEndulge peanut butter cups -Vandrestav -Gymball -4 stevia sjokolade (begge sorter) -3 utstyrskarbinkroker (kun fordi de hadde så fine farger ) -kokosmel Jeg har ikke mottatt alt ennå, venter på posten hver dag! Haha! Når jeg skriver dette nå, ser jeg at jeg heller burde søke hjelp for shoppingavhengighet Ingenting å le av egentlig, skulle ha spart, det var egentlig ganske viktig nå..:S Jeg venter også på noen velkomstpakker fra diverse treningsblader... Uansett så har jeg det vel nå. Har en del proteinpulver-prøver i skapet, og en del sukrintyper, søtnngsstoffer, bakepro +++. Tenker å lage mye godt jeg finner hos kristine weber, skjønner dere:) Er jo en søtmoms, så om jeg kan lage meg sunne søtsaker, så blir det lettere å holde meg til bedre kosthold:D Kom gjerne med kommentarer om det jeg har kjøpt til mitt "hjemmegym". Hvilke øvelser dere liker å gjøre på de for eksempel:) ...føler at jeg maser og maser, men jeg må virkelig ha alt inn med teskje... -
 7. Nei, tok litt dårlige bilder:S skulle forte oss innom før vi kjørte til byen i dag bare.. Hører den store "benken" til nedtrekken, eller er det bare noe som står der?
 8. Det var synd, det ser litt gøy ut med benpress.. Synes utfall er så vanskelig. Vingler å setter føttene så "tilfeldig" liksom, med kun kroppsvekt. Kanskjevekter kan hjelpe med å holde meg stødigere;) Romaskin var der! Glemte å ta bilde av den.. temmelig sikker på at det var det i hvert fall;) Hvilken er nedtrekksmaskinen?
 9. Hei igjen! Da har jeg vert å tatt noen bilder i treningsrommet jeg har tilgjengelig. Så håper jeg noen kan svare på hva de heter og nevne hvilke øvelser de blir brukt til Forstår mange er flere i en.. og jeg er en dummy innen alt dette Så hadde det vert så bra om noen hadde kommet med tips til program for meg! Gjerne det nybegynnerprogrammet de har her(om det funker med disse apparatene), med justeringer eller ekstraer for bakdel;) Det er den jeg kom for først og fremst... Og hva gjør an med oppvarming? Hvor lenge bør man varme opp før styrketrening og hva?
 10. Haha! Hørtes bra ut;) jeg må nok bruke dere her inne til et slikt støttepanel. Her i bygda er det ingen som jobber på treningsstudio, og få som driver med skikkelig kroppsbygging som går der. Tror ikke det er mange menneskene som er medlem. Men det ser uansett ut som om det kan gå, jeg får jo svar på altjeg har lurt på til nå
 11. dette likte jeg! Det gjør det litt lettere for meg å slippe å forandre alt på en gang;) forresten så kjenner jeg at kroppen føles lettere å bevege allerede, med bare 2 uker med fitcamp 2 ganger i uken på 1 time + litt knebøy og donkeykicks her og der:D det er godt kjenner jeg..Føler meg ofte så knødd og tung i bevegelsene..
 12. Men enda et spørsmål da. Hva om jeg ikke bryr meg vekten i første omgang, bare spiser i samme spor, bare passer på at jegihvertall får det jeg trenger av disse macroene, vil det gjøre at musklene bygges senere enn når man holder seg til kaloriene og sunn mat? Med andre ord, kan jeg få musklene først, å så finne frem til de med rett kosthold etterpå?
 13. Takk for langt og utfyllende svar! Det er det jeg trenger;) Det høres fornuftig ut å ha en læreperiode faktisk. Jeg kjenner det i knærnr nå med kun 15 kg i knebøy(manual). Får også så vondt i korsryggen når jeg gjør planken og slike "donkey kicks". Nakken kjenner jeg det også i. Prøve å gjør noen øvelser hjemme mens jeg prøver å komme meg igang;) +jeg og min niese har begyny på denne herbalife bootcampen 2 ganger i uken.
 14. Ja, det kunne jeg jo konsentrert meg om. Blir vel forhåpentligvis motivert av mestringsfølelsen man får av å klare slike mål:)
 15. Så hva kan jeg egentlig forvente meg av resultater på si 3 måneder da? Om jeg følger nybegynner programmet.. jeg har masse tid til trening,så om jeg klarer å holde meg motivert kan jeg egentlig trene hele dagene;) Jeg har unormalt store problemer med å interessere meg for ting over lenger tid, har vel egentlig aldri klart å fullføre noe, så jeg er så redd for (og ganske sikker på ) at jeg bare kommer til å gi opp når jeg ikke ser den fremgangen jeg ønsker før det skjer. Bare skrivskrivskriv her, alle råd, ideer, tips, erfaringer og lignende. Alt dere kan komme med, lærer meg noe:) vil så gjerne klare å holde motivasjonen oppe å klare det for en gangs skyld:)
 16. Men hvorfor kan ikke jeg nærme meg dette på noen måneder når han der fhm-redaktøren ble så fit på 12 uker egentlig?
 17. 1833 fikk jeg på den kalkulatoren! Synes det virka veldig lite... Leser om så mange damer her inne som kan spise ihvertfall 2000.
 18. Her er noen bilder som inspirerer meg. Vil gjerne bli noe lignende: Hvor mye trening må jeg legge i det for å bli sånn, og hvor sunn må jeg holde meg tror du? Er dette mulig med kosemat (burgere, pizza, fløtepoteter, ol) i helgene og det godteriet jeg vil ha på lørdager, eller drømmer jeg for mye nå? Når du snakker om proteiner per kilo og det, og sier fylle på med karbo, fylle opp hva da? Det man har igjen av kaloriinntaket den dagen da eller? Coach ønsker jeg meg, men er i en liten økonomisk krise for tiden;) Men finnes det noen billige, gode pt'er der ute, så gi gjerne beskjed! Fant et tilbud som fristet så mye, et plussprogram med trening og kosthold, oppfølging og justeringer, mulighet til å sende formbilder i 3 måneder for 4000,- eller hva det var.. Det blir for mye for meg en god stund fremover er jeg redd... Fant et annet, 400 ,- måneden, men den så ikke så seriøs ut igjen..
 19. Tusen takk alle! Jeg ville gjerne svart med en kommentar til hver av dere, men jeg har ikke tid akkuratt nå. Er mye jeg har fått av dere som jeg kan tenke over å bruke i min ferd Det er så mange gode poeng og tips jeg gjerne ikke har tenkt helt over, og jeg føler at dere bryr dere genuint om at hun skal ha det bra! Fikk litt mer troen på at det kan gå nå, og den troen er det vel ganske viktig at coach'en har;)
 20. Heisann:) Nå har jeg for tusende gang bestemt meg for å bli fit(ikke nm-fit, men en jentete kropp der man godt kan skimte musklene, og gjerne med ekstra sterke lår og rumpe). Jeg er veldig motivert, som jeg alltid er, men jeg faller alltid av. Det er nok pga jeg ikke har kunnskapen, og dermed aldri får noen resultat. Nå har jeg i det lengste holdt på i 4 måneder, da litt opp å ned med bodyrocking og en liten fjelltur på grusvei som tar 30 min når jeg gikk det jeg kunne.. Jeg vet at man ikke kan bli fit over natten, men for å klare å holde ut å endelig få det inn som en naturlig del av livet mitt, så må jeg faktisk se gode resultater fort. Jeg er nemlig en av dem som faller fort vekk. Skole, hobbyer osv. Så nå vil jeg spør dere kjære flotte fitnessfolk om dere vil prøve å forklare meg så jeg forstår, hva skal jeg gjøre for å se skikkelige resultater på sånn 2 mnd? Hvordan skal jeg spise? Hva kan jeg spise? Hva er macroer? Hvordan fordeler man opp karbo, fett og protein, og eventuelt andre "ingredienser"? Hvor mye kalorier burde jeg spise? Har det mye betydning med mat/proteinshake før/etter trening? Kan jeg bli fit om jeg spiser normal mat i helgene og godis på lørdager? Hvor sunn må man egentlig være for å få gode resultat? Kan man være litt usunn, og alikvel klare det? Hva med poteter, pasta og ris? Hvor mye skal jeg trene? Hva skal jeg trene? Hvordan er det med å få til teknikk med ulike styrkeøvelser uten en levende sjel som kan vise og sjekke? Kan jeg bli skadet for lang tid om jeg gjør noe feil? Det var de spørsmålene som dukket opp nå, ser kanskje mye ut, men tro meg, det er mye mer som er gjenglemt oppi hodet mitt i denne omgang;) Forklar meg gjerne bare litt sånn generelt også Er som sagt skikkelig motivert, og denne gang vil jeg klare det! Er forresten en jente på 25 år, 163 cm og 60 kg. Ifølge herbalife er fettprosenten min litt over 30%. Jeg har aldri vert særlig trent, og ALDRI vert fornøyd med kroppen min, uansett hvor tynn jeg har vert(50-65 kg). Det meste trent jeg har vert er da jeg hadde trent 4 mnd uten særlige resultat. Jeg vil ikke særlig ned i vekt, men litt er vel alltid greit:). Men jeg vil gjerne beholde det at jeg har litt rumpe! Bare inget rumpeheng og cellulitter.. Kan jeg få i pose og sekk? Hovedfokuset mitt er å forme kroppen, få stor/spretten rumpe, litt muskelskimting som sagt og styrke og holdning;) Har så lyst å ikke skamme meg lenger. Å bare få mer kontroll over kroppen også, viss dere skjønner. Driver å karrer meg opp trapper som en gammel dame, er lite bøyelig å føler meg alltid så tung i kroppen. Jeg setter så pris på om noen kan hjelpe meg på vei:) Jeg vil virkelig dette! Må komme igang før motivasjonen på ny faller <3
 21. Neei, men det er vel blitt oppdaget at hun er stor, og da vil de vel gjerne følge med på utviklingen. Om det var det du tenkte på om det bare var for å veie seg for å vite det selv, så kunne hun jo gjort det hjemme. Tenker at det er slikt de gjør det, helsesøster/lege, følger litt opp?
×
×
 • Create New...