Gå til innhold

fetttyper ?


Anbefalte innlegg

hei !

Jeg lurte på om det finnes forskjellie fetttyper som foskjellige mennesker har, eller om det bare ser sånn ut på grunn av benbygning.

Magefettet mitt er på en måte "fast", mens andre kan ha mer "myk og shaky". om dete skjønner hva jeg mener .. vil nemlig ha bort siste rest som er igjen. (jeg spiser sundt & proteinrikt (1200-1700kcal om dagen) + trener 3-6 ganger i uka både styrke og jogging).

Isåfall om det finnes foskjellige fetttyper, er det forskjellgie ting som funker bedre på den ene aller andre fetttypen når det kommert til å kvitte seg med fettet? føler nemlig at mage fettet mitt er så seigt og fast at det er vansklig å få av.. (eller kanskje bare vil ha resultater fort da, hehe..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Slik jeg har forstått det så vil kroppsfett bli mer kompakt jo lenger du lagrer det. Altså vil fett som lagret seg på kroppen din for 5 år siden være mer kompakt enn fett du lagret for 1 år siden. Jo mer kompakt det er jo vanskeligere er det å fjerne det. Har forøvrig ikke noe skriftlig referanse på dette så er ikke helt sikker, men ble hvertfall fortalt dette av en foreleser på NIH for noen år siden. Regner med noen andre her inne kan bekrefte/avkrefte dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...