Mirjam Skrevet 17. oktober 2011 Skrevet 17. oktober 2011 Prøver å holde litt styr på proteininntaket mitt for å sikre meg at det er høyt nok, også har jeg fått helt dilla på eggefluff da.. men det er jo rå eggehvite og kroppen nyttiggjør seg bare av 50% av proteinene i rå eggehvite hvis jeg har forstått det riktig? Kan jeg trygt regne med halvparten av proteinene som en del av proteininntaket mitt? Flisesprikkeri kanskje, men hey, jeg er nysgjerrig Siter
Mari Skrevet 17. oktober 2011 Skrevet 17. oktober 2011 http://myrevolution.no/forum/f3/ra-mat-vegeterianer-2768/#post47123¨ Siter
Therese Skrevet 17. oktober 2011 Skrevet 17. oktober 2011 Jeg har hørt at ved stivpisking så har de ikke samme egenskapene som ubehandlet rå eggehvitte - proteinet danner membraner (bobler = grunnen til at volumet blir betydelig større = proteinet oksiderer) Men ang biotindelen er jeg usikker på http://fitnessbloggen.no/spise-ukokte-egg/ Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.