Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Ser at det er flere her som heller bruker cottage cheese i blant annet lasange og andre ovnsretter.

Ift frokost så spiser jeg noen knekkebrød med ost og paprika og har egentlig aldri tenkt at dette var "fyfy" mat.

Har noen lyst å fortelle hvorfor man heller erstatter det og hvorfor jeg ikke ser at noen bruker det i f.eks frokost tråden?

Hilsen nysgjerrig !

Fortsetter under...

Skrevet

Ost er fettrik, mens cottage cheese er magrere, men med mer protein i, noe som gir det en gunsitigere sammensetning. Om du spiser knekkebrød med ost og paprika, gir det et lavt innhold av proteiner;)

Skrevet

Ost er fint det så lenge det ikke fører til at du får i deg for mange kalorier.

Cottage Cheese har mye proteiner i forhold til fett og er glimrende for å få opp proteinmengden i f.eks lasagne.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...