Tilateq Skrevet 10. mai 2012 Skrevet 10. mai 2012 Ser at det er flere her som heller bruker cottage cheese i blant annet lasange og andre ovnsretter. Ift frokost så spiser jeg noen knekkebrød med ost og paprika og har egentlig aldri tenkt at dette var "fyfy" mat. Har noen lyst å fortelle hvorfor man heller erstatter det og hvorfor jeg ikke ser at noen bruker det i f.eks frokost tråden? Hilsen nysgjerrig ! Siter
IngunnE Skrevet 10. mai 2012 Skrevet 10. mai 2012 Ost er fettrik, mens cottage cheese er magrere, men med mer protein i, noe som gir det en gunsitigere sammensetning. Om du spiser knekkebrød med ost og paprika, gir det et lavt innhold av proteiner;) Siter
Oddis Skrevet 10. mai 2012 Skrevet 10. mai 2012 Ost er fint det så lenge det ikke fører til at du får i deg for mange kalorier. Cottage Cheese har mye proteiner i forhold til fett og er glimrende for å få opp proteinmengden i f.eks lasagne. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.