OhMickey Skrevet 4. mai 2012 Del Skrevet 4. mai 2012 Spises lite bønner og liner, har det stående i skapet men har litt problem med å finne ut hvordan jeg kan bruke det i matlaging Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/818-vegetarisk-styrketrening/page/5/#findComment-290198 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaiman Skrevet 4. mai 2012 Del Skrevet 4. mai 2012 Spises lite bønner og liner, har det stående i skapet men har litt problem med å finne ut hvordan jeg kan bruke det i matlaging Legg i bløt og kok opp etter hva det står på pakke. Legg alt i en tett boks, settes i kjøleskap når er blitt kaldt. Spiselig opp til 5-6 dager. Brukes som tilskudd til alle retter etter ønsket mengde. Gjerne ha to forskjellige typer stående om gangen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/818-vegetarisk-styrketrening/page/5/#findComment-290243 Del på andre sider Flere delingsvalg…
OhMickey Skrevet 4. mai 2012 Del Skrevet 4. mai 2012 Kan kanskje prøve å kryddre linser o.l. før de settes i kjøleskape. Føler det er litt smaksløst i ren form. Takk for tips, skal fikse med en gang. Har også en plan om å prøve å lage hummus en dag! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/818-vegetarisk-styrketrening/page/5/#findComment-290253 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaiman Skrevet 4. mai 2012 Del Skrevet 4. mai 2012 Kan kanskje prøve å kryddre linser o.l. før de settes i kjøleskape. Føler det er litt smaksløst i ren form. Takk for tips, skal fikse med en gang. Har også en plan om å prøve å lage hummus en dag! Krydre heller når det først skal brukes, grunnet holder seg best rent i kjøleskap. Krydder er godt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/818-vegetarisk-styrketrening/page/5/#findComment-290266 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaiman Skrevet 4. mai 2012 Del Skrevet 4. mai 2012 Tilskuddtips til frokostblanding: ha oppe gresskarkjerner/solsikkefrø,sesamfrø og linfrø. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/818-vegetarisk-styrketrening/page/5/#findComment-290269 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bambi Skrevet 6. mai 2012 Del Skrevet 6. mai 2012 Jeg bruker linser istedenfor kjøttdeig i f.eks taco og lasasgne (også kikerter er godt i lasagne). Er ikke så godt i seg selv, men i matretter funker det. Må jo spise ganske mye av det for å komme opp i en viss mengde gram proteiner, så proteinshake er min reddende engel;) Spiser også en del "vegetarkjøtt", altså sånne ferdige hamburgere, pølser, farse, nuggets, grytebiter osv. Ikke alt er like godt, blir fort lei av smaken og konsistensen, men prøver å spise en del av det for proteinenes skyld. Er ikke veldig dyrt heller, det som er mest stress er at det selges ikke overalt. Hyggelig å se at flere prøver å begrense kjøttinntaket:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/818-vegetarisk-styrketrening/page/5/#findComment-293152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.