Krembolle Skrevet 8. juli 2012 Del Skrevet 8. juli 2012 Hva slags krydderier passer til sei? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7875-fisk-for-de-kresne/page/2/#findComment-380274 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ceciliebs Skrevet 10. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 10. juli 2012 Ta en laksefilet og krydre godt med smaker du elsker i alu, inn i ovnen på 200grader i 40min. Lag mye av noe tilbehør du elsker og ta små biter av fisken med masse tilbehør. Gjør du dette hver dag/annenhver dag vil det kun ta ca. 14 dager før du har lurt kroppen til å like laks. Selv elsker jeg hvitløk, så krydrer med Hvitløk&Urter + Peppermix, + små biter med hvitløk og litt større biter med rødløk som jeg har i alu'en sammen med laksen i ovnen. Oi! Det hørtes jo knallgodt ut! Til tross for fisken og greier! Det skal jeg prøve Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7875-fisk-for-de-kresne/page/2/#findComment-382482 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ErikH Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Panert torskefilet ... Dypp fisken i pisket egg, før du vender den i en blanding av mandelmel og kvernet pepper ( evn litt revet parmesan for de som liker det ) Så varmer du en panne med olje og steker til paneringen er gylden og fisken gjennomstekt. Serveres med bakt asparges svøpt i spekeskinke, ovsnbakte cherrytomater og evn en god salat. For mer kalorier kan fisken serveres med søtpotetmos. Legg fileten i lime og tabasco en stund før du dypper den i egg så får den en veldig god smak. Kan også paneres med havregryn i stedet for mel, det er også veldig godt! Ceciliebs 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7875-fisk-for-de-kresne/page/2/#findComment-382637 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ceciliebs Skrevet 17. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 17. juli 2012 Ta en laksefilet og krydre godt med smaker du elsker i alu, inn i ovnen på 200grader i 40min. Lag mye av noe tilbehør du elsker og ta små biter av fisken med masse tilbehør. Gjør du dette hver dag/annenhver dag vil det kun ta ca. 14 dager før du har lurt kroppen til å like laks. Selv elsker jeg hvitløk, så krydrer med Hvitløk&Urter + Peppermix, + små biter med hvitløk og litt større biter med rødløk som jeg har i alu'en sammen med laksen i ovnen. Prøvde det nå! Første gang jeg har klart å spise meg mett på en fiskerett som ikke er sushi eller røkt laks! Det var jo faktisk godt!! Tusen takk! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7875-fisk-for-de-kresne/page/2/#findComment-391331 Del på andre sider Flere delingsvalg…
heffalompen Skrevet 19. juli 2012 Del Skrevet 19. juli 2012 En slags fiskekake: Kvern torskefilet eller seifilet (ca 400-500g) med en stavmikser, bland inn ett egg og litt krydder. Stekes i panne og evt noen minutter i stekeovn for å få de helt gjennomstekt :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7875-fisk-for-de-kresne/page/2/#findComment-393312 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 10. oktober 2012 Del Skrevet 10. oktober 2012 Her er inspirasjon til hvordan du kan lage laksen Omegaburger Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt For en god stund siden lagde jeg denne lakseburgeren: Lakseburger 1 stk 1 laksefilet- skinn og benfri Paprika Chili Rødløk Koriander på tube / fersk koriander Peppersymfoni og hvitløkspepper Skjær laksefileten i mindre biter, og kjør den en runde i kjøkkenmaskin eller stavmikser med hakker.Ha de finhakkede laksen i en liten bolle, og tilsett finhakket paprika, chili og rødløk. Ha også i koriander på tube, hvitløkspepper og peppersymfoni. Bland alt godt sammen.Forme deigen til en burger, med hendene.Stekes eller grilles til den er gjennomstekt. Snu gjerne burgeren ofte, slik at den ikke blir svidd. Den er veldig god med polarbrød extreme, middelhavsbrødeller som jeg sist spiste den: Nemlig innpakket i salat... ..med chilisaus på toppen, og kålrotfries og sukkerfri ketchup på siden. Kjempegodt, friskt, sunt og smart! 5 Gode grunner til å spise laks: Laks er proteinrikt, og proteiner er nødvendig for å bygge opp og vedlikeholde alle kroppens celler.Laks er rik på marine omega-3 fettsyrer, som forebygger og bremser utviklingen av hjerte- og karsykdommer, samt er disse fettsyrene sentrale byggestener i hjernen.Laks er rik på D-vitaminer, som er nødvendig for kroppens regulering av kalsium, og bidrar derfor til å holde skjelettet friskt og sterkt.Laks inneholder selen, som er et viktig medvirkende stoff i et enzym som bekjemper skadelige kjemiske prosesser i kroppen.Laks er SUNT og det smaker GODT! Inspirasjon: Teriyaki laksesuppeTomatgryte med laksLaks og pastaLakserullLaks og eggerøreSashimi og hjemmelaget ponzosausSitronlaksSALMA-spydLaks i omeletten Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7875-fisk-for-de-kresne/page/2/#findComment-510852 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.