Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Fettinnholdet varierer fra 3-30% etter årstiden. Som regel tynnis om våren og tjukkas utpå høsten.

Protein ligger vel rundt 20.

Karbohydrat ca 0.

Per 100 makrell blir det da altså ca 2000 i protein:-) Lykke til!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...