Ellaumbrella Skrevet 16. april 2012 Skrevet 16. april 2012 Erfaringer med å steke proteinpannekaker dagen før, og ha i matboks i kjøleskapet? Blir de like god til lunch dagen etter? Siter
Estella Skrevet 16. april 2012 Skrevet 16. april 2012 Jeg har gjort det, (men laget en omellett istedet for pannekaker). Har vært favorittlunsjen hele semestert Siter
Ellaumbrella Skrevet 16. april 2012 Forfatter Skrevet 16. april 2012 Omelett vet jeg holder seg OK.. Siter
Estella Skrevet 16. april 2012 Skrevet 16. april 2012 er det noen spesiell grunn til at pannekaker ikke skulle holde seg like godt når det er samme røre? Siter
Ellaumbrella Skrevet 16. april 2012 Forfatter Skrevet 16. april 2012 Åja, samme røre? har aldri lagd proteinpannekaker med samme røre som omelett. Men nå tenkte jeg lage den lettvinte typen fra proteinfabrikken, som bare er å ha vann i! Siter
Estella Skrevet 16. april 2012 Skrevet 16. april 2012 å den har jeg ikke prøvd. Jeg har bare brukt div oppskrifter på proteinpannekaker fra loggene her og så har jeg laget en stor tykk pannekake i stedet for mange små fordi jeg er lat. da er det jo egentlig mer omelett. Siter
Ellaumbrella Skrevet 16. april 2012 Forfatter Skrevet 16. april 2012 Hehe, okei. Men skal teste ikveld, så ser jeg om det funker.. Siter
Lars85 Skrevet 16. april 2012 Skrevet 16. april 2012 Det går nok heeeeelt fint. Eneste er at de kan vel bli litt vassne, som vanlige pannekaker blir dagen derpå Siter
StineB Skrevet 16. april 2012 Skrevet 16. april 2012 Blir nok bra funka fint med lappene jeg laget hvertfall! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.