nordleningen Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Kan man bruke krydder (eks. piffi, salt, pepper o.l.) når man går på PSMF-diett? For å legge litt smak på svinefilèen / grønnsakene. Siter
nano Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Ja, det går helt bra. Du skal bare være raus med salt og annet krydder. For min del er grillkryddered en livredder... Siter
Try89 Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Jeg bruker salt og pepper, samt forskjellige krydderblandinger. Man bør jo være litt sparsom på saltet i alle sammenhenger(!). På PSMF så anbefales det å spise litt ekstra salt da en slik diett har en diuretisk virkning, i tillegg vil dietten påvirke elektrolytt-balansen i kroppen. Anbefalt daglig inntak av salt er 5g salt om dagen. For å svare på spørsmålet, ja, det anbefales hvis du ikke vil bli lei maten og falle av rimelig kjapt. nordleningen 1 Siter
nordleningen Skrevet 12. april 2012 Forfatter Skrevet 12. april 2012 Inneholder ikke grillkrydder også en del salt? Tror man trenger dette for å overleve all grønnsakene, er nytt for meg å spise sunt! Siter
Try89 Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Jo, grillkrydderet inneholder en god del salt, derfor lager jeg mitt eget. Du finner oppskrifter på nett der du kan justere saltinnholdet selv. Grønnsakene trenger ikke krydring hvis du tilbereder de korrekt. Kokt eller stekt er grønnsaker nydelig! Du kan jo wokke grønnsakene hvis du vil, da blir de god og crunchy! Siter
nordleningen Skrevet 12. april 2012 Forfatter Skrevet 12. april 2012 For å svare på spørsmålet, ja, det anbefales hvis du ikke vil bli lei maten og falle av rimelig kjapt. Jeg liker dette! Oppfordring når jeg var redd det skulle være feil Siter
Try89 Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 P.s. diuretika betyr vanndrivende, glemte å skrive dette i det tidligere innlegget Derfor anbefales litt ekstra salt for at kroppen skal kunne beholde sin naturlige elektrolyttbalanse, hvis ikke risikerer du å bli dehydrert på celle-nivå samt følelse av utmattelse. Siter
nordleningen Skrevet 12. april 2012 Forfatter Skrevet 12. april 2012 Jo, grillkrydderet inneholder en god del salt, derfor lager jeg mitt eget. Du finner oppskrifter på nett der du kan justere saltinnholdet selv. Grønnsakene trenger ikke krydring hvis du tilbereder de korrekt. Kokt eller stekt er grønnsaker nydelig! Du kan jo wokke grønnsakene hvis du vil, da blir de god og crunchy! Har du noen linker på dette? Jeg er ny innen grønnsaker generelt, begynte i dag med PSMF og spiste alle grønnsakene rå. Ikke spesielt godt med en slik middag, men kjøttet var reddet dagen. Siter
Try89 Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Her har du ett eksempel http://lchf-bloggen.blogspot.com/2011/11/hjemmelaget-grillkrydder.html nordleningen 1 Siter
Try89 Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Jeg anbefaler å grille kjøttet! Er nydelig med grillet kyllingfilet servert med grønnsaker og mager kesam blandet med tzatziki (bare en spiseskje) så det ikke blir så tørrt og kjedelig! Siter
nordleningen Skrevet 12. april 2012 Forfatter Skrevet 12. april 2012 Interessant! Bruker du da en normal grill ute, eller mener du i ovn? Siter
Try89 Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Jeg griller ute på grunn av røyksmaken jeg oppnår. :-) nordleningen 1 Siter
eeee Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Krydder er bare bra, men vær obs på at ferdige krydderblandinger kan inneholde unødvendig sukker, så les gjerne innholdsfortegnelser nøye for å være sikker Chili o.l. er jo også bra på diett, da de øker forbrenningen noe! Et tips angående grønnsaker er å ha litt sitronsaft over dem, det synes i alle fall jeg er veldig godt :thumbsup: Try89 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.