Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Svidd mat er ikke bra uansett hva det var i utgangspunktet.

Just out of curiosity (?)

Gjelder det samme når man lager f.eks hjemmelagde burgere? De må jo ligge en stund i stekepannen for å bli gjennomstekt, med det resultat at det vil få en litt "brent/mørk" overflate. Er det også ikke bra?

Fortsetter under...

Hjemmelagde burgere skal i stekeovnen, eller på grillen, da blir de sååå mye saftigere, nomnom!

Jo, enig! Stekepannen måtte bare brukes i kveld pga kaputt ovn.:) så da ble pannen med i eksempelet.

Men det var egentlig mest rettet mot de polyaromatiske hydrokarbonene. Jeg trykket bare på feil "svar", sorry Asle!;)

Men vil man fremkalle polyaromatiske hydrokarboner hver eneste gang man steker noe (for) godt? Sånn at det man steker får en mørkere/svartere farge enn vanlig brunfarge. Sånn over tid vil det jo kanskje bli en god del, med mindre man er SYKT god til passe på at absolutt ingenting av det man steker får noe som helst svartfarge på seg.

Spørsmålet er vel satt litt på spissen, men det er jo alltids gøy å stille spørsmål og se hva man får til svar. ;)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...