Bandea Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Svidd mat er ikke bra uansett hva det var i utgangspunktet. Just out of curiosity (?) Gjelder det samme når man lager f.eks hjemmelagde burgere? De må jo ligge en stund i stekepannen for å bli gjennomstekt, med det resultat at det vil få en litt "brent/mørk" overflate. Er det også ikke bra? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/681-godt-stekt-braikke-bra/page/2/#findComment-30575 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bandea Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Hjemmelagde burgere skal i stekeovnen, eller på grillen, da blir de sååå mye saftigere, nomnom! Jo, enig! Stekepannen måtte bare brukes i kveld pga kaputt ovn. så da ble pannen med i eksempelet. Men det var egentlig mest rettet mot de polyaromatiske hydrokarbonene. Jeg trykket bare på feil "svar", sorry Asle! Men vil man fremkalle polyaromatiske hydrokarboner hver eneste gang man steker noe (for) godt? Sånn at det man steker får en mørkere/svartere farge enn vanlig brunfarge. Sånn over tid vil det jo kanskje bli en god del, med mindre man er SYKT god til passe på at absolutt ingenting av det man steker får noe som helst svartfarge på seg. Spørsmålet er vel satt litt på spissen, men det er jo alltids gøy å stille spørsmål og se hva man får til svar. Camillam 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/681-godt-stekt-braikke-bra/page/2/#findComment-30666 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Haaland Skrevet 30. oktober 2011 Del Skrevet 30. oktober 2011 Hjemmelagde burgere skal i stekeovnen, eller på grillen, da blir de sååå mye saftigere, nomnom! Åja. Hvorfor blir de det? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/681-godt-stekt-braikke-bra/page/2/#findComment-30851 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.