MartinK Skrevet 30. mars 2012 Del Skrevet 30. mars 2012 Trodde glukose hadde transportoppdraget med å få aminosyrene ut i muskelcellene? Er det likegyldig om glukosen kommer fra karboinntak eller av lagertømming og glukoneogenesis? For å si det sånn, hvis det er tomt så er det tomt. Klarer kroppen å omdanne fett/proteiner til glukose i tilstrekkelig tempo rett etter trening? Er man helt sikker på at man ikke risikerer å påvirke proteinsyntesen negativt når man ikke tilfører karbs under disse forutsetningene? Kjempenysgjerrig på dette, sorry hvis jeg er med på å de-raile tråden ;-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6514-riskaker/page/2/#findComment-230104 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Royality Skrevet 30. mars 2012 Del Skrevet 30. mars 2012 SNAK A JACK <3 Sier bare ostepopp, omnomnom Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6514-riskaker/page/2/#findComment-230110 Del på andre sider Flere delingsvalg…
eelise Skrevet 30. mars 2012 Forfatter Del Skrevet 30. mars 2012 SNAK A JACK <3 Sier bare ostepopp, omnomnom Hva er forskjellen på alle de snack a-jackene og riskaker? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6514-riskaker/page/2/#findComment-230140 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Royality Skrevet 30. mars 2012 Del Skrevet 30. mars 2012 Hva er forskjellen på alle de snack a-jackene og riskaker? De er med smak, og den med ostesmak smaker akkurat som ostepop! Trenger du dermed ikke å spise med pålegg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6514-riskaker/page/2/#findComment-230178 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lame Nordstrom Skrevet 30. mars 2012 Del Skrevet 30. mars 2012 Trodde glukose hadde transportoppdraget med å få aminosyrene ut i muskelcellene? Er det likegyldig om glukosen kommer fra karboinntak eller av lagertømming og glukoneogenesis? For å si det sånn, hvis det er tomt så er det tomt. Klarer kroppen å omdanne fett/proteiner til glukose i tilstrekkelig tempo rett etter trening? Er man helt sikker på at man ikke risikerer å påvirke proteinsyntesen negativt når man ikke tilfører karbs under disse forutsetningene? Kjempenysgjerrig på dette, sorry hvis jeg er med på å de-raile tråden ;-) Ian McCarthy <3 har en video om dette også: Styrketrening er ikke så glykogen-tappende som mange tror. Mesteparten av tida på gymmet bruker man jo til å hvile, så det er mer glykogen-tappende å gå i brukbart tempo på tredemølla. I en studie utførte forsøkspersonene en 20 setts bein-økt, hvert sett til utmattelse, og muskelglykogenet var allikevel langt ifra tomt på slutten av treningsøkta. Dette er langt mer intens trening enn de fleste av oss bedriver. Så at man trenger å fylle på med karbohydrater innen en time etter treningsøkta er bro science to the max. Hvis man trener fastende eller kjører skikkelig lavkarbo blir det noe annet ettersom man da er ganske tappet for glykogen før man begynner å trene. Men mange trives med å trene relativt fastende, så det er litt smak og behag. Det bunner ut i at man ikke trenger å stresse med å få i seg karbohydrater med mindre man skal trene den samme muskelen innen kort tid, og det er det jo ingen som gjør. Så lenge man i det hele tatt har karbohydrater i dietten så trenger man ikke å tenke på det. Hvis man nesten ikke spiser karbohydrater så går man etterhvert inn i ketose, men det er en annen sak. Det man først og fremst trenger å tenke på er proteinene ifbm. trening, ikke karbohydratene. Men hvis man har spist proteiner før man trener, så trenger man ikke å stresse med det etter trening. Slapp av og ta deg en dusj heller. Dessuten tar det litt tid før aminosyrene i proteinene tas opp, så denne tanken om at man må spise proteiner rett etter at man slipper manualene og at det umiddelbart går til musklene stemmer ikke. Det er proteinene du spiste før trening som gir deg tilgjengelige aminosyrer under og umiddelbart etter trening. http://www.youtube.com/watch?v=fqSNOKL5ZkA eelise 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6514-riskaker/page/2/#findComment-230212 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.