Annette Helene Tønnesen Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Dagens tips til lunsj Annette's nydelige små pletter! Her snakker vi festfrokost til 1 ) 2 egg 2-3 SS kremfløte 1dl soyamelk 20g kokosmel 50g seterrømme 1ts bakepulver 2 SS fiberhusk 30g sukrin himalayasalt -- Bland alle ingrediensene og la røren svelle minst 15 min før du steker små pletter ) --Jeg serverte med walden farms caramel dip+sukrin & Sukkerfritt bringebærsyltetøy + sukrin -- Den siste hadde jeg naturell smørst+ barbeque krydder og pizza krydder Siter
AnonymCapybara Skrevet 19. mars 2012 Skrevet 19. mars 2012 wow du baker og står på! Skikkelig mye fristende å se fra deg Lurte bare på, er det noen spesiell grunn til at du bruker soyamelk, eller er det bare for å unngå melk og laktose? Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 19. mars 2012 Forfatter Skrevet 19. mars 2012 Liker det best magen min er ikke altfor glad i for mye melkeprodukter Siter
AnonymCapybara Skrevet 19. mars 2012 Skrevet 19. mars 2012 Kjenner igjen den, prøver å redusere på melkeprodukter selv, i hvert fall de med mest laktose. Så da er det jo supert å bla gjennom dine fristende, sunne oppskrifter for inspirasjon. Du er så flink Siter
Karine Skrevet 19. mars 2012 Skrevet 19. mars 2012 Ble gode disse, Annette Helene! Jeg hadde ikke fløte, rømme eller soyamelk, så jeg brukte lettmelk og mager kesam. Smakte kokos-pannekaker Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 19. mars 2012 Forfatter Skrevet 19. mars 2012 Mm, hørtes godt ut rømme og fløte som er fete produkter piffer opp, det må du prøve idag ble det to forskjellige brett med bolle/ rundstykker Siter
Karine Skrevet 19. mars 2012 Skrevet 19. mars 2012 Ja, det må jeg absolutt. Alt smaker jo bedre med fete melkeprodukter! Men man tager hva man haver Håper du legger ut oppskriften på bollerundstykkene på bloggen din! Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 19. mars 2012 Forfatter Skrevet 19. mars 2012 Det skal jeg gjøre , skal dele begge nå skal jeg rulle i seng Siter
løvetann Skrevet 19. mars 2012 Skrevet 19. mars 2012 Wow, disse skal jeg prøve! Kan ikke du lage en egen tråd med masse oppskrifter? Du lager utrolig mye digg, hadde vært greit å fått samlet alt på en plass :-D CaraMella 1 Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 19. mars 2012 Forfatter Skrevet 19. mars 2012 Så koselig å høre:) veit ikke åssen jeg gjør det:) hehe Siter
AnonymCapybara Skrevet 19. mars 2012 Skrevet 19. mars 2012 Ja plis, bare lag en tråd, kall den Annette Helenes fantastiske bakekunster eller noe i den duren, og skriv nye innlegg på den tråden hver gang du har en oppskrift du vil dele Siter
CaraMella Skrevet 20. mars 2012 Skrevet 20. mars 2012 Moderatorer.. give this girl a special one!! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.