Labbetuss Skrevet 16. mars 2012 Skrevet 16. mars 2012 Hei Tenkte å begynne å lage lunsj for hele uka på søndag. Har kjøpt 1,2 kilo kyllingfilet, og egg. Hvor lenge kan kokte egg og stekt kyllingfilet ligge i kjøleskapet? Noen erfaringer? Bør jeg kaste kyllingen i fryseren rett etter steking? Siter
FrkHoel Skrevet 16. mars 2012 Skrevet 16. mars 2012 Det beste er å fryse det.. Kokt og stekt mat holder seg et par dager i kjøleskapet, men ville nok fryst ned litt av det i hvertfall. Siter
Gjest Skrevet 17. mars 2012 Skrevet 17. mars 2012 Har begynt å steke opp en 2kgs pakke med kylling hver søndag. Legger alle sammen i en langpanne i ovene i en times tid på rundt 170 grader. Blir litt tørt men det spiller ingen rolle. Hiver alt sammen i porsjonspakker i fryseren når de begynner å kjøle seg ned. Fungerer kjempebra. Siter
Jane Skrevet 17. mars 2012 Skrevet 17. mars 2012 Har begynt å steke opp en 2kgs pakke med kylling hver søndag. Legger alle sammen i en langpanne i ovene i en times tid på rundt 170 grader. Blir litt tørt men det spiller ingen rolle. Hiver alt sammen i porsjonspakker i fryseren når de begynner å kjøle seg ned. Fungerer kjempebra. Jeg steiker vanligvis på 180 grader i 20 - 30 minutter, litt avhengig av størrelse. De blir ikke tørre FrkHoel 1 Siter
Gjest Skrevet 17. mars 2012 Skrevet 17. mars 2012 Jeg steiker vanligvis på 180 grader i 20 - 30 minutter, litt avhengig av størrelse. De blir ikke tørre Har du forresten veid kyllingene før og etter steking? Gjorde et lite ekspriment for 2 uker siden: 2kg Coop kylling. Vekt før "rensing": 2050g Vekt etter rensing: 1950g Vekt etter steking: 1260g Siter
Jane Skrevet 17. mars 2012 Skrevet 17. mars 2012 Har du forresten veid kyllingene før og etter steking? Gjorde et lite ekspriment for 2 uker siden: 2kg Coop kylling. Vekt før "rensing": 2050g Vekt etter rensing: 1950g Vekt etter steking: 1260g Har ikke testa nei. Om jeg kjøper kylling her til lands er det Solvinge sine ferske. Siter
Labbetuss Skrevet 17. mars 2012 Forfatter Skrevet 17. mars 2012 Takk for respons. Da steker jeg filetene hele i ovnen, og fryser de ned. Fryser dere kokte egg? Siter
nano Skrevet 17. mars 2012 Skrevet 17. mars 2012 Jeg lager fint matpakker for tre dager om gangen. Både kokte egg og stekt kjøtt holder seg fint de dagene i hvert fall. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.