Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Annonse

Takk :) men så var det dette med fettprosenten i norsk karbonadedeig i forhold til den svenske da....en del høyere, hvis jeg ikke husker feil. Kjøttpålegg/kalkun er notert ;) Som Cola-mann blir det nok Zero istedenfor :D

karbonadedeigen mener jeg å huske er på 6% på den svenske og den norske er 4%

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...