Ellaumbrella Skrevet 16. februar 2012 Forfatter Skrevet 16. februar 2012 Helst en med lite fett også Siter
timich Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Det blir vel vanskelig å lage en paibunn med lite fett, for du må jo ha noe å binde det tørre sammen med (paibunn er jo egentlig smør og mel)... Jeg er veldig dårlig på å følge oppskrifter, men jeg pleier å ta ca 100g romtemperert smør og blande det med mandelmel, proteinpulver (nøytralt, bakepro) og kruskakli... Blander til det blir en passe konsistens:p Siter
nano Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Lite fett er enkelt. Bytt ut smør med mager kesam. det blir suksess! Har desverre ikke prøvd å bytta ut hvetemelet med noe annet, men det må vel gå med mandelmel kanskje? Siter
IngunnE Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Bruker en del egg, cottage cheese, sammen med mandelmel, og havregryn. Nå er ikke jeg superredd for karbohydrater, så noe fullkorn hvetemel /spelt har jeg brukt. Men det går veldig fint å bytte en god del med mandelmelk. Putt gjerne annet tørrvare i som bakepro, kruskakli/fiberhusk osv i også. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.