Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det blir vel vanskelig å lage en paibunn med lite fett, for du må jo ha noe å binde det tørre sammen med (paibunn er jo egentlig smør og mel)... Jeg er veldig dårlig på å følge oppskrifter, men jeg pleier å ta ca 100g romtemperert smør og blande det med mandelmel, proteinpulver (nøytralt, bakepro) og kruskakli... Blander til det blir en passe konsistens:p

Bruker en del egg, cottage cheese, sammen med mandelmel, og havregryn. Nå er ikke jeg superredd for karbohydrater, så noe fullkorn hvetemel /spelt har jeg brukt. Men det går veldig fint å bytte en god del med mandelmelk. Putt gjerne annet tørrvare i som bakepro, kruskakli/fiberhusk osv i også.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...