Annette Helene Tønnesen Skrevet 10. februar 2012 Skrevet 10. februar 2012 Annette's sprø mandelbunn kake, med sjokoladekrem Bunn 2hvitter 25g kokosmel 25g mandelmel 2ts fiberhusk 1ts himalayasalt 3SS toppet sukrinmelis --> Pisk hvittene med sukrin. Bland resten av ingrediensene med hvittene(med kjøkkenmaskin), tilsett litt vann så røren ikke klumper seg. - Smør et tynt lag utover et bakepapirkledd stekebrett(bunnen skal være så tynn som mulig). - Stekes på 200grader i 15-20min. Fyll5g 100%kakao 20g myoprotein sjokolade 50g skyr naturell 150g cottage cheese 30g sukrin Mange dråper rom essens+ stevia english toffee --> Bruk stavmixer og mos alle ingrediensene til du får en tykk og jevn røre.Jeg tilsatte en skvett soyamelk, det gjør fyllet kremete og godt. - Topp det hele med kanel og valnøtter - Settes i kjøleskapet til fyllet stivner, da smaker den best Megan 1 Siter
Spower Skrevet 10. februar 2012 Skrevet 10. februar 2012 Ser nydelig ut som alt annet du lager, flinke:thumbsup: Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 10. februar 2012 Forfatter Skrevet 10. februar 2012 Å, tusen takk:) Den kaka har blitt en favoritt til frimåltidet:) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.