Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Man begynner jo oppkarbingen ofte tidligere enn dagen før rennet, da. Men hvis du ikke har begynt enda, er det vel bare til å spise seg mett på pasta, brød og havregryn. Det er jo også en del individuelle faktorer i bildet, slik at man bør prøve ut ulike måter å fylle glykogenlagrene på før selve rennet; altså ha en noen generalprøver.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...