Gå til innhold

Tommy M

Medlemmer
 • Innholdsteller

  71
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tommy M

 1. Ops! Avslørt... Det var jo synd. Var jo så godt i gang her. Men artig å se utviklingen i tråden da, og hvordan folk oppfører seg. Anyways: Ignorance is not bliss.
 2. Ops, glemte i forrige post: Kom gjerne med motbevis.
 3. Trengte visst hjelp du også ser jeg. Ta en titt her: http://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/1x6r81/huge_list_of_geoengineering_links_and_evidence/ Hvis det var kildene det stod på mener jeg... Siterer gjerne fra Reddit:
 4. Du kan jo begynne her: http://www.globalresearch.ca/atmospheric-geoengineering-weather-manipulation-contrails-and-chemtrails/20369 Bare si ifra hvis du trenger mer hjelp til å leite frem fakta som ligger tilgjengelig for alle.
 5. Geoengineering er noe som pågår, og har pågått muligens siden 40-tallet, Chemtrails konspirasjoner har dukket opp som følge av dette, og blir brukt for å bevisst feilinformere og gjøre det vanskeligere å få frem hva som egentlig foregår ved å latterliggjøre alle som prøver å gjøre motstand. Konspirasjon eller ikke, været blir manipulert og styrt av oss mennesker, uten og ha tatt med konsekvensene i regnestykket. Den kognitive dissonansen folk utøver er skremmende, og er hovedårsaken til at det kan fortsette i den retningen det har gjort de siste 60 åra. Selv om det er helt normalt
 6. Hvor er reglene det står at dette ikke er lov?
 7. Slik som i denne tråden: http://forum.fitnessbloggen.no/threads/bilder-som-f%C3%A5r-deg-til-%C3%A5-roflmao-gtfih-for-luulz-pics.73/page-724 ??
 8. Det vil jeg tro det er. Jeg pleier å bruke noen timer, begynner med hovedkort, cpu, minne og skjermkort + en SSD disk til OS, spill blir lagt på en vanlig disk. Sammenlign gjerne handlekurven hos flere leverandører når du har satt sammen det du skal ha.
 9. Du kan jo velge deg en "ferdig bygget" pc, også endrer du denne selv, legg til og fjerne deler akkurat som du vil. :-)
 10. Anbefaler at du leser deg gjennom denne artikkelen: Veien til god helse går gjennom magen - Fitnessbloggen
 11. Du gjør kanskje ikke det, man blir det....
 12. Jeg vil anbefale å gå for laktosefri melk, har prøvd havremelk, soyamelk og rismelk i en periode, man blir bare lei til slutt.
 13. I fila i plugin'et på linje 49: j_die("Nonce check failed, login aborted.\nThis usually due to your browser's privacy settings or a server-side caching plugin. If you get this error on multiple browsers, please contact the site administrator.\n ");[/PHP] Der ser du hva det refereres til, så kanskje det går an å feilsøke derifra.
 14. Jeg logget inn med Facebook fra kommentarfeltet nå, og fikk denne feilmld: Tipper det er cache plugin på serveren, siden jeg aldri har sett denne feilen noen plass før.
 15. Jeg tar Prozyme før og etter trening, som har ett høyt innhold av BCAA. Mitt spørsmål er: Bryter man fasten hvis man drikker 2 dl/20gr/med melk før og 3dl/30gr/med melk etter trening? Eller bør jeg kutte ut proteiner, og kun kjøpe BCAA? Dette står under info: Avansert proteintilskudd basert kun på rene proteinisolater utviklet for å støtte effektiv muskelvekst og restitusjon. Spesielt høyt proteininnhold på 90% og tilnærmet fritt for laktose og fett. Designerprotein med forskjellige protein og aminosyrekilder. Tilsatt glutaminpeptid som støtter restitusjon og immunforsvar. Høyt innh
 16. Er meget fornøyd med å ha fullført TelemarkHelten Trippelen 2012 på tiden 12:39:15 Rennet 42km på 05:07:37 Rittet 105km på 04:51:09 Løpet 25km på 02:40:29 Mtp. at jeg har røyket i over 20 år, sammen med null aktivitet og dårlig kosthold kan få til noe sånt! Jeg hadde også 03:04:19 raskere tid på rittet i år i forhold til i fjord! Høydeprofil på rittløypa i forhold til birken:
 17. Tommy M

  Salt?

  Så det at jeg har blitt bedre etter å ha gjennomført dette, er ikke bevis nok, det skjønner jeg. Hvor er dine bevis på at dette ikke er mulig da?
 18. Tommy M

  Salt?

  Jeg trenger vel ikke bevise noe ovenfor noen, jeg vet selv at det har hjulpet meg, så å si at dette ikke er mulig ble helt feil i mine øyne. Derfor skrev jeg hva jeg mente, så får dere tolke det som dere vil.
×
×
 • Opprett ny...