Gå til innhold

Tommy M

Medlemmer
 • Innholdsteller

  71
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tommy M

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 05. aug. 1979

Converted

 • Facebook
  tmiland
 1. Ops! Avslørt... Det var jo synd. Var jo så godt i gang her. Men artig å se utviklingen i tråden da, og hvordan folk oppfører seg. Anyways: Ignorance is not bliss.
 2. Ops, glemte i forrige post: Kom gjerne med motbevis.
 3. Trengte visst hjelp du også ser jeg. Ta en titt her: http://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/1x6r81/huge_list_of_geoengineering_links_and_evidence/ Hvis det var kildene det stod på mener jeg... Siterer gjerne fra Reddit:
 4. Du kan jo begynne her: http://www.globalresearch.ca/atmospheric-geoengineering-weather-manipulation-contrails-and-chemtrails/20369 Bare si ifra hvis du trenger mer hjelp til å leite frem fakta som ligger tilgjengelig for alle.
 5. Geoengineering er noe som pågår, og har pågått muligens siden 40-tallet, Chemtrails konspirasjoner har dukket opp som følge av dette, og blir brukt for å bevisst feilinformere og gjøre det vanskeligere å få frem hva som egentlig foregår ved å latterliggjøre alle som prøver å gjøre motstand. Konspirasjon eller ikke, været blir manipulert og styrt av oss mennesker, uten og ha tatt med konsekvensene i regnestykket. Den kognitive dissonansen folk utøver er skremmende, og er hovedårsaken til at det kan fortsette i den retningen det har gjort de siste 60 åra. Selv om det er helt normalt
 6. Hvor er reglene det står at dette ikke er lov?
 7. Slik som i denne tråden: http://forum.fitnessbloggen.no/threads/bilder-som-f%C3%A5r-deg-til-%C3%A5-roflmao-gtfih-for-luulz-pics.73/page-724 ??
 8. Det vil jeg tro det er. Jeg pleier å bruke noen timer, begynner med hovedkort, cpu, minne og skjermkort + en SSD disk til OS, spill blir lagt på en vanlig disk. Sammenlign gjerne handlekurven hos flere leverandører når du har satt sammen det du skal ha.
×
×
 • Opprett ny...