Gå til innhold
SamGold

Tips til pulsklokke?

Anbefalte innlegg

Hei!

Skal starte opp igjen med 4x4 intervaller og i den forbindelse vurderer jeg kjøpe en pulsklokke. Snakket veldig raskt med en selger på den lokale sportsbutikken og han mente at belte er et must om man skal trene intervaller. Visstnok var måler på håndleddet kun godt nok ved langdistansetrening eller mer jevn trening.

Har ikke noen store behov for all mulig avansert funksjonalitet. Synes bare det kunne vært morsomt å følge med på pulsen og også om man får noen forbedring etter hvert som formen blir bedre.

Vurderer å kjøpe den gamle M400 (HRM) som i praksis er ute av markedet, men dermed kan fås til en meget fin pris hos de som har den igjen. Rundt kr 1500 inkludert belte.

Takker for alle innspill! :)

Mvh

 

Sam

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har lest noen tester som støtter det selgeren sier: pulsmåling på håndleddet er veldig unøyaktig.

Jeg bruker et Polar pulsbelte som snakker med mobilen og bruker Endomondo både til å styre intervallene og til å se pulsen. Det er mye billigere enn pulsklokke, og du får en funksjonalitet som er langt bedre enn de mest avanserte klokkene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her