Gå til innhold

pilatus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  347
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

pilatus vant dagen sist Desember 16 2017

pilatus hadde mest likt innhold!

Om pilatus

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

1 759 profilvisninger
 1. pilatus

  Opp i muskelmasse? Kjipe resultater.

  Aner vi en viss frustrasjon i bilde nr to? Ser ut som du har krølla sammen lappen og bretta den ut igjen 😅
 2. pilatus

  Opp i muskelmasse? Kjipe resultater.

  Har du blitt sterkere? Bodyscan er veldig upresist, og målinger fra en dag til en annen kan variere ganske mye. Med andre ord: du kan godt å økt i muskelmasse selv om målingene sier det motsatte. Men det er jo fint for treningssenterne å tjene ekstra penger på at folk betaler 700 kr for det
 3. pilatus

  PSMF nybegynner

  Du må trene styrke ja!! Ellers går en såpass ekstrem diett som PSMF hardt utover muskelmassen. Det er tungt, men du må bare være innstilt at det blir dårlig med gains i den perioden. Jeg trener tre ganger i uka når jeg er på PSMF.
 4. pilatus

  Tips til pulsklokke?

  Jeg har lest noen tester som støtter det selgeren sier: pulsmåling på håndleddet er veldig unøyaktig. Jeg bruker et Polar pulsbelte som snakker med mobilen og bruker Endomondo både til å styre intervallene og til å se pulsen. Det er mye billigere enn pulsklokke, og du får en funksjonalitet som er langt bedre enn de mest avanserte klokkene.
 5. pilatus

  Hva skal jeg gjøre?

  Akkurat det er jo et tema med veldig sterke meninger, og det er sikkert individuelle forskjeller ute og går. Men min erfaring er også at jeg enten må bulke eller kutte. Prøver jeg en mellomting, så skjer det ikke en dritt. Da vedlikeholder jeg bare styrken.
 6. Men det er sant! Jeg har lest det på en kjendisblogg
 7. Neida, det er overhodet ikke suspekt at han registrerte seg som bruker 5 minutter før denne reklamen ble postet. Heller ikke at dette er brukerens eneste post.
 8. Men det er veldig nedtur når det er motsatt. Man tror man har årets formstigning, og så har man lagt på 10 kg for lite
 9. Og kundene setter stadig nye rekorder i muskelvekst og har aldri fått så mange ligg? Det er alltid greit å være skeptisk til kostholds- og treningsråd fra folk som har en sterk økonomiske motivasjon til å anbefale det de anbefaler.
 10. Jeg bruker bluetooth-pulsbelte + Endomondo på mobilen. Det er billig, og du har en langt mere avansert løsning enn alsklens dyre pulsklokker.
 11. 2 timer+ fire ganger i uka høres heftig ut! Hvor mange øvelser har du per dag?
 12. pilatus

  veknedgang

  Jeg fikk samme mail Jeg bestilte like godt FIRE pakker og ser fram til en vektnedgang på 20-48 kg på fire uker.
 13. pilatus

  veknedgang

  Fantastisk! Jeg har bestilt TO pakker, så nå kommer jeg til å gå ned 10-24 kg på 4 uker!
 14. Jeg har fått lyskebrokk Jeg må derfor endre litt på treningsopplegget i et halvt års tid eller så. Kort sagt må jeg unngå øvelser som gir høyt buktrykk og sterk aktivering av mage/kjernemusklatur. Jeg får kjøre no-leg-day-bro-trening en stund da. Noen innspill til hva slags øvelser jeg kan kjøre? Markløft, knebøy og benkpress utgår nok dessverre. Jeg ser for meg bryst i apparat, samt sittende bicepscurl, franskpress med hantler, arnoldpress og enhånds hantelroing med benk. Noen idéer, innspill og gjerne trøstende motiverende ord?
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her