Gå til innhold

pilatus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  352
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

pilatus vant dagen sist 4. november 2019

pilatus hadde mest likt innhold!

Om pilatus

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

2 978 profilvisninger
 1. Ok, kanskje ikke direkte feit, men det har sneket på seg 5-6 kg for mye i løpet av høsten og vinteren. Da er det bare å gå tilbake til det som har funket best tidligere: PSMF. Det blir heldigvis lettere å gjennomføre for hver gang, men det hadde jo vært greit å unngå det. Kan noen minne meg på å ikke spise så mye pepperkaker i desember, så slipper jeg dette styret neste år? 🤭
 2. Det er dessverre helt normalt når man går på et såpass stort kaloriunderskudd. Man blir vant til det etterhvert. Jeg har kjørt noen runder med PSMF. Det er mye lettere nå enn det var i starten.
 3. Aner vi en viss frustrasjon i bilde nr to? Ser ut som du har krølla sammen lappen og bretta den ut igjen 😅
 4. Har du blitt sterkere? Bodyscan er veldig upresist, og målinger fra en dag til en annen kan variere ganske mye. Med andre ord: du kan godt å økt i muskelmasse selv om målingene sier det motsatte. Men det er jo fint for treningssenterne å tjene ekstra penger på at folk betaler 700 kr for det
 5. Du må trene styrke ja!! Ellers går en såpass ekstrem diett som PSMF hardt utover muskelmassen. Det er tungt, men du må bare være innstilt at det blir dårlig med gains i den perioden. Jeg trener tre ganger i uka når jeg er på PSMF.
 6. Jeg har lest noen tester som støtter det selgeren sier: pulsmåling på håndleddet er veldig unøyaktig. Jeg bruker et Polar pulsbelte som snakker med mobilen og bruker Endomondo både til å styre intervallene og til å se pulsen. Det er mye billigere enn pulsklokke, og du får en funksjonalitet som er langt bedre enn de mest avanserte klokkene.
 7. Akkurat det er jo et tema med veldig sterke meninger, og det er sikkert individuelle forskjeller ute og går. Men min erfaring er også at jeg enten må bulke eller kutte. Prøver jeg en mellomting, så skjer det ikke en dritt. Da vedlikeholder jeg bare styrken.
 8. Neida, det er overhodet ikke suspekt at han registrerte seg som bruker 5 minutter før denne reklamen ble postet. Heller ikke at dette er brukerens eneste post.
 9. Men det er veldig nedtur når det er motsatt. Man tror man har årets formstigning, og så har man lagt på 10 kg for lite
 10. Og kundene setter stadig nye rekorder i muskelvekst og har aldri fått så mange ligg? Det er alltid greit å være skeptisk til kostholds- og treningsråd fra folk som har en sterk økonomiske motivasjon til å anbefale det de anbefaler.
 11. Jeg bruker bluetooth-pulsbelte + Endomondo på mobilen. Det er billig, og du har en langt mere avansert løsning enn alsklens dyre pulsklokker.
 12. 2 timer+ fire ganger i uka høres heftig ut! Hvor mange øvelser har du per dag?
 13. Jeg fikk samme mail Jeg bestilte like godt FIRE pakker og ser fram til en vektnedgang på 20-48 kg på fire uker.
×
×
 • Opprett ny...