Gå til innhold

Ned i vekt og markert kropp


Sniggel

Anbefalte innlegg

Hei. 

Jeg har bestemt meg for å leve et sunnere liv. Har som mål som tittelen sier å gå ned i vekt og få markert kropp. Jeg er snart 30, og har begynt å få pappamage. Det er en stund siden jeg har vert i hard fysisk aktivitet, men skal begynne å trene nå. Er det noen som vet hvilket kosthold jeg må ha for å få tilbake six packen jeg hadde i tenårene? Er næringsinnhold i maten jeg spiser viktigere enn at den er variert? Om det er proteiner som gjelder, blir det bare annenhver dag rødt kjøtt og hvitt kjøtt, og det er vel ikke ansett som variert? Fisk spiser jeg desverre ikke. Håper det er noen som kan hjelpe meg litt hvertfall. På forhånd, takk:)

Jeg er 1,77 høy og veier rundt 80 kg nå BTW.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikke tenk så komplisert. Start med å spise mindre og det som er mer sunt. Deretter så øker du aktivitetsnivået. Brått har du gått ned 2-3 kilo på et par uker. Deretter justerer du matinntaket slik at dette er enda lavere, og helst også blir enda mer aktiv.

Om man spiser rødt kjøtt på mandag og hvitt kjøtt på tirsdag er irrelevant her for at du skal få en lavere fettprosent. Tenk enkelt!

Med tanke på høyde/vekt forholdet ditt sier det at du omtrent ikke har noe særlig med muskler. Jeg vil anbefale deg å gå på et styrkeprogram mens du går ned i vekt. Icecreamfitness 5x5 vil jeg anbefale.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...