Gå til innhold
Sniggel

Ned i vekt og markert kropp

Anbefalte innlegg

Hei. 

Jeg har bestemt meg for å leve et sunnere liv. Har som mål som tittelen sier å gå ned i vekt og få markert kropp. Jeg er snart 30, og har begynt å få pappamage. Det er en stund siden jeg har vert i hard fysisk aktivitet, men skal begynne å trene nå. Er det noen som vet hvilket kosthold jeg må ha for å få tilbake six packen jeg hadde i tenårene? Er næringsinnhold i maten jeg spiser viktigere enn at den er variert? Om det er proteiner som gjelder, blir det bare annenhver dag rødt kjøtt og hvitt kjøtt, og det er vel ikke ansett som variert? Fisk spiser jeg desverre ikke. Håper det er noen som kan hjelpe meg litt hvertfall. På forhånd, takk:)

Jeg er 1,77 høy og veier rundt 80 kg nå BTW.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikke tenk så komplisert. Start med å spise mindre og det som er mer sunt. Deretter så øker du aktivitetsnivået. Brått har du gått ned 2-3 kilo på et par uker. Deretter justerer du matinntaket slik at dette er enda lavere, og helst også blir enda mer aktiv.

Om man spiser rødt kjøtt på mandag og hvitt kjøtt på tirsdag er irrelevant her for at du skal få en lavere fettprosent. Tenk enkelt!

Med tanke på høyde/vekt forholdet ditt sier det at du omtrent ikke har noe særlig med muskler. Jeg vil anbefale deg å gå på et styrkeprogram mens du går ned i vekt. Icecreamfitness 5x5 vil jeg anbefale.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tusen takk for svar. Har nok sikkert ikke så mye muskler, nei. Googlet icecreamfitness 5x5. Fikk opp forskjellige øvelser for hver side. Vet du om en side som viser til de øvelsene du ville begynt med?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her