Gå til innhold

Beste treningsprogram for å stramme opp kroppen?


kimtony

Anbefalte innlegg

Hei!! Driver å deffer, men har ennå littegrann fett som er løst og henger. Driver å trener det SS-programmet som er helt okay. Er det noen andre programmer dere vil anbefale, som er enda bedre på det med å stramme opp kroppen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

SS er et veldig anerkjent og godt oppstartsprogram for styrke i baseløft. Har selv hatt veldig gode erfaringer med dette! SS baserer seg derimot på at du ligger i et godt kalorioverskudd, for å kunne ha en lineær progresjon over tid. Hvis du skal deffe, er dette noe utfordrende og tidkrevende sammen med styrkeløft, som krever mye energi og samtidig at du får i deg tilstrekkelig med næring og proteiner for å kunne hente deg inn igjen godt restituert til neste økt.

 

Det aller, aller viktigste når man skal ned i fettprosent, er at du ligger på et lite kaloriunderskudd over tid (200-500kcal). Da bygger du samtidig som hud også strammer seg inn. Raske løsninger her med ekstremt lavt kaloriinntak vil bare gi deg mer løs hud og tap av all that precious gains.

Altså, du må ta mer ut av banken (forbrenne kcal) enn du setter inn i banken (mat). Alternativt kan du øke kaloriforbruket ved å gå litt raskt i svak oppoverbakke på mølle i 30 min etter en styrkeøkt, eller finne andre aktiviteter som øker hjertepumpa!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Hvis målet ditt er å "stramme opp", så anbefaler jeg deg å fokusere en fin kombinasjon av SS i tillegg implementerer du litt mer "bodybuilding" stil for å sørge for å beholde så mye trenings volum (sets x reps x vekt) du kan fra starten til slutten slikt at du ikke mister muskel massen i over lengre periodes tid.

Jeg vet nå ikke hvor erfarende du er når det gjelder å telle kalorier, eller har kjennskap til makronæringer, men les deg mer opp i, fordi det er veldig essensiell for å nåd målet ditt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...