Gå til innhold

kimtony

Medlemmer
 • Innholdsteller

  265
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kimtony

 1. Hva er raskeste måten å gå ned i fett/vekt på, på 30 dager? Ligger på 1500 kcal for å bli kvitt litt av fettet.
 2. Nei og nei. For et dumt spørsmål du stiller her.
 3. Stemmer det at man brenner mer fett av å kjøre fler reps og fler sett?
 4. Kan vel spise 500 kcal om jeg vil på underskudd, og ikke miste jævli mye muskler, sålenge jeg har et skyhøyt proteiintak? Er vel bare proteinene som teller her? Spiser 1500 kcal og 150 gram proteiner.
 5. Hei!! Driver å deffer, men har ennå littegrann fett som er løst og henger. Driver å trener det SS-programmet som er helt okay. Er det noen andre programmer dere vil anbefale, som er enda bedre på det med å stramme opp kroppen?
 6. Måneden før det var jeg på bulk, så kan hende jeg la på meg endel muskelmasse.
 7. Ja jeg har gjort det i 2 mnd nå. Har jo gått ned i vekt, men ikke så jævla mye. Jeg føler selv at kroppen ser mye mindre fettløs ut, men vekta står ennå på 92kg. Mulig det er at jeg har lagt på meg muskler eller no sånt.
 8. Hvordan finner jeg ut hvor mye kcal jeg ligger på ved vedlikehold? http://www.calculator.net/calorie-calculator.html?ctype=metric&cage=25&csex=m&cheightfeet=5&cheightinch=10&cpound=160&cheightmeter=180&ckg=60&cactivity=1.375&printit=0 Ifølge denne må jeg ligge på 2000 kcal for å miste 1 kg i uka.
 9. Nei, fordi jeg fører alt inn i myfitnesspal på hva jeg spiser. Men jeg har spist veldig lite kcal de siste dagene, kan det ha noe å si? Sikkert 1300 kcal, kanskje litt lite? Gjør styrke og går til bussen.
 10. Cardio er hypa. Har nesten ikke gått ned noe på 3 mnd, og har gjort litt cardio.. Trenger også jævla tung styrketrening. Veid 87 siste fire dagene nå, veide 91 for 2 mnd ca. Som om jeg nesten går opp i vekt, selvom jeg er i deff og spiser maks 2000 kcal... Var 85 for 1 uke siden.
 11. Nei, du bruker ikke hele våren din til å gå ned 5 kg ned ca. Det gjør man vel innen i 2 mnd. Veide meg idag og, og da sto vekta på 87 hva faen. Spiste 1000 kcal igår og styrketrening.
 12. Ser den, men i forkant så drev jeg å bulka, og der la jeg på meg mye overflødig fett, itilegg til muskler. Men rart at vekta ikke går ned så mye, selvom jeg spiser maks 1800 kcal om dagen.
 13. Men jeg er jo på deff, er vel meget så vanskelig å legge på seg noe spesielt med muskler da? Må sies at jeg bulka i forkant, og la på meg mye kilo, som jeg driver å cutter vekk nå.
 14. Hei! Driver å deffer nå, men føler vekta endrer seg hele tiden. Og nei, jeg holder koll på kaloriene, spiser maks 2000. Men idag og igår veide jeg 85, og jeg veide 88 for 1 og en halv måned sia. Men her om dagen veide jeg 83. Kan det være at jeg har endel bygget muskler?
 15. Halla. Til uka så tenker jeg å begynne å deffe. Tenker å bli kvitt magefettet, og noe av de små valkene jeg har. Veier 95kg nå, etter at jeg har vært på bulk de siste 5-6 ukene. Programmet jeg har trent er et progresjons-program, der man legger på 2kg etter hver uke. Kostholdsmessig har jeg holdt meg på 3k kcal dagen. Så, nå. 1) Hvor mye kcal jeg sikte meg inn på. Tenker 2000 kcal, men er usikker. Og hvor mye kg tenker dere at jeg bør bli kvitt, tenker kanskje 75kg? Altså 15kg mindre. 2) Hva slags treningsprogram er best under deff? Split? Helkropp?
 16. NoBro er en wannabe fitnessguru. Bare troll og piss fra den kanten.
 17. Joda. Men likte den ideen om å preppe maten, naturligvis ikke samme mat hver dag men mtp på at jeg har dårlig tid så hørtes det smud ut. Er ris bra? Eller usunt?
 18. Kan vi prøve igjen? Om jeg har trolla, så beklager jeg seriøst det. Men har du noe formening om videre vei nå? Det jeg personlig tenker er å kutte ut all sukker og fast food. Og holde meg til en viss kalorigrense. Maten jeg vil spise er wok, brokkoli, kylling, ris, poteter.
 19. Nå kommer fullflex og skal gi råd.
 20. Vi prøver igjen, Kan dere hjelpe med et enkelt og simpelt hva bør jeg spise mye av kosthold?
 21. Nei. Og fullstendig feil. Jeg har laget fire tråder her inne da jeg har lurt på et par ting. I samtlige av disse trådene har det vært trolling, der NoBro står får 90% av pisset sitt. Hva er vitsen med å prøve å overtale meg om at jeg må bare spise kylling, brokkoli og ris? Greit å gjøre det 1 gang, men 4-5? Bro der går grensa. Og om jeg har trollet så beklager jeg dette. Men jeg var faktisk seriøs.
 22. Har du røyka noe sterkt? Det innlegget er jo ikke skrevet av meg engang. Hehe. Smalt fra fyren som skrev i alle mine 5 tråder, og brukte flere sider til å skrive trolleinlegg. Og hvert jævla innlegg du skrev i tråden min var troll. Du kan endre deg og være seriøs fra nå av, eller drite i å kommentere. For jeg er dønn seriøs.
 23. Jeg vedder av hele mitt hjerte at jeg var seriøs. Og jeg kødder ikke. Skal du ha bilde av mitt treningspass? Eller av proteinpulverne jeg handla inn? Handla faktisk inn tuppewarebokser også da jeg trodde på det du sa. Edit: Har du baller nå så syns jeg du skal gi meg seriøse svar på hva jeg virkelig bør gjøre. Trodde hele tiden at de 5 innleggsvarene du ga til meg var seriøse saker. Men Neida.
×
×
 • Opprett ny...