Gå til innhold

Proteinpulver - myseproteinisolat?


mimsen

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei! Jeg vet at mange sverger til Nanox Varcil R2 http://www.x-life.no/products/nanox-varcil-r2-900g når det kommer til både smak og kvalitet :) Jeg har ikke smakt dette selv, men vet som sagt at mange syns det smaker veldig bra. Jeg bruker selv Myoprotein http://myrevolution.no/myoprotein-3kg, som er et blandingsproteinisolat av myse og kasein. Det er fantastisk på smak! Jeg har mocca smak, og sjokoladesmaken er nydelig:) Så hvis du vil vurdere et blandingsisolat så er myoprotein tingen! Jordbærsmaken fra myoprotein er og god:) 

Håper du finner et du blir fornøyd med! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Jeg vet at mange sverger til Nanox Varcil R2 http://www.x-life.no/products/nanox-varcil-r2-900g når det kommer til både smak og kvalitet :) Jeg har ikke smakt dette selv, men vet som sagt at mange syns det smaker veldig bra. Jeg bruker selv Myoprotein http://myrevolution.no/myoprotein-3kg, som er et blandingsproteinisolat av myse og kasein. Det er fantastisk på smak! Jeg har mocca smak, og sjokoladesmaken er nydelig:) Så hvis du vil vurdere et blandingsisolat så er myoprotein tingen! Jordbærsmaken fra myoprotein er og god:) Håper du finner et du blir fornøyd med! 

Tusen takk for hjelp! Ende opp med iso whey for måtte bestille i full fart pga. jeg er tom... Skal på diett så fikk beskjed om isolate! Men får kjøpe meg en dunk når jeg trenger blandings isolat igjen!  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...