Gå til innhold

Pyramidespill eller kosttilskudd?


Infa

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Jester

MLM/Pyramidetøv. Det du vet er i hvertfall at produktet er ikke fokuset, men rettigheten til å selge det. Det vil nok være overpriset og avhengig av å kjøpe det fra slitsomme folk på bunnen i pyramiden som sikkert vil love deg alt mulig av lovnader om at du "kan selge selv å tjene gazillioner"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Pyramidespill er bare å styre unna. Du skal være blant de første i spillet om du vil tjene penger. Hva produkter angår, har en til dags dato ikke vært vitne til et eneste pyramidespill som faktisk har solgt troverdige produkter.

Uansett, pryramidespill er basert på folk som er dum nok til å nappe på kroken til de over som fisker, bli lurt til å selge produkter videre, som sender penger videre opp i systemet. Produkter solgt av pyramidespill kan meget tvilsomt taes seriøst.

Ser videre hva produktet lovet og hva det inneholder. Det er i bunn og grunn bare en vitaminpill. Blir det samme som å sette et ferrari karosseri på en opel vectra motor. Ser bra ut, men ikke nødvendigvis bedre.

Alle vitaminene de ramser opp får du LETT i det hver dag gjennom kostholdet.

Kontaktadressen er foresten i nederland. ja den norske adresse er faktisk i nederland. Hvilke seriøst aktører har ''lokale'' kontaktadresse i et annet land? En ting hadde vært om moderseslakpet hadde vært i nederland, og datterselskap i norge med norsk adresse. Men ikke tilfellet her.

Hold deg heller til kjente aktører og studier gjort på kjente produkter, og spis heller en banan, appelsin og ta et glass melk så har du allerede fått i deg noe av det som er i ''vindumderproduktet'' de prøver å selge deg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...