Gå til innhold

B


Gjest

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

http://fitnessbloggen.no/styrketrening-for-nybegynnere/

Les dette. Litt lenger ned på siden er det et treningsprogram. Du kan bruke artikkelen til veiledning når det kommer til antall sett, repetisjoner og pause. Det er sikkert noen av øvelsene du ikke får gjort hjemme, men da kan du jo bare bytte de ut med andre øvelser hvor du bruker de samme musklene.

Du må nesten kjøpe deg tyngre vekter hvis du vil ha fremgang og se fastere ut. Hva du bør kjøpe og hvor kommer litt an på hvor mye penger du vil legge i det og hvor mye plass du har hjemme. Du finner ganske mye på XXL og G-max/G-sport, blant annet manualer som du kan skru vektskiver på. Har du plass og penger, så kan du kjøpe et stativ som du kan gjøre både knebøy og benkpress m.m. i. Da må du i tillegg ha en stang og vektskiver.

PS: Hold en manual i hendene når du tar knebøy. Sjekk ut øvelsen goblet squat. Utfall er også en bra øvelse, og den er tyngre enn knebøy, så du trenger ikke like tunger vekter.

På lenken over står det også hvordan du kan gå ned eller opp i vekt. Hvis du bygger muskler i stedet for å vedlikeholde muskelmassen, så kan fettprosenten bli lavere og du vil dermed se fastere ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...