Lab06 Skrevet 2. desember 2014 Del Skrevet 2. desember 2014 Hei! Jeg lurer på om kruskakli fordøyes på et slikt vis I kroppen at det kan gi næring? Eller er det KUN ufordøyelige fibrer? Hvilke konsekvenser kan det ha å spise for mye kli? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 2. desember 2014 Del Skrevet 2. desember 2014 Kruskakli er skall + frørester som de tar ut når de produserer mel. Det er ikke kun skall og inneholder vitaminer, mineraler og mye fiber. Brukes for å gjøre bakst grovere, men kan også brukes for å øke fiberinntaket i kosten. Spiser du for mye slik at fiberinntaket ditt blir for høyt vil det kunne gi deg treg og oppblåst mage. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.