Chrika Skrevet 16. september 2011 Skrevet 16. september 2011 Kom til å tenke på en ting da jeg logget et måltid på diett.no. Skal man veie feks kjøtt/fisk FØR eller etter tilberedning? For om man steker 100g karbonadedeig, så er det ikke lenger 100g når det er ferdig stekt. Om noen henger med her.. =) Og om man har 100g potet som man kutter i skiver og steker i ovn, så er jo vekten betydelig lavere. Hva skal man regne ut ifra? Siter
Magnus Haga Skrevet 16. september 2011 Skrevet 16. september 2011 Personlig regner jeg alltid ut ifra råvarevekten. En pakke karbonadedeig på 400 gram er f.eks 400 gram også tilbredt Siter
Chrika Skrevet 16. september 2011 Forfatter Skrevet 16. september 2011 Det er forsåvidt det jeg har gjort og, måtte bare sjekke for sikkerhetsskyld. =) Forøvrig kan det være vanskelig å få den riktige vekten på alt, noe er lettere å veie ferdig tilberedt når man skal lage mat til flere... Magnus Haga 1 Siter
IngunnE Skrevet 16. september 2011 Skrevet 16. september 2011 Det står jo ofte bak om det er tilberedt eller ei Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.