Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Kom til å tenke på en ting da jeg logget et måltid på diett.no. Skal man veie feks kjøtt/fisk FØR eller etter tilberedning? For om man steker 100g karbonadedeig, så er det ikke lenger 100g når det er ferdig stekt. Om noen henger med her.. =) Og om man har 100g potet som man kutter i skiver og steker i ovn, så er jo vekten betydelig lavere. Hva skal man regne ut ifra?

Fortsetter under...

Skrevet

Det er forsåvidt det jeg har gjort og, måtte bare sjekke for sikkerhetsskyld. =) Forøvrig kan det være vanskelig å få den riktige vekten på alt, noe er lettere å veie ferdig tilberedt når man skal lage mat til flere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...