Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Kom til å tenke på en ting da jeg logget et måltid på diett.no. Skal man veie feks kjøtt/fisk FØR eller etter tilberedning? For om man steker 100g karbonadedeig, så er det ikke lenger 100g når det er ferdig stekt. Om noen henger med her.. =) Og om man har 100g potet som man kutter i skiver og steker i ovn, så er jo vekten betydelig lavere. Hva skal man regne ut ifra?

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/319-logging-av-m%C3%A5ltider/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...