Chrika Skrevet 16. september 2011 Del Skrevet 16. september 2011 Kom til å tenke på en ting da jeg logget et måltid på diett.no. Skal man veie feks kjøtt/fisk FØR eller etter tilberedning? For om man steker 100g karbonadedeig, så er det ikke lenger 100g når det er ferdig stekt. Om noen henger med her.. =) Og om man har 100g potet som man kutter i skiver og steker i ovn, så er jo vekten betydelig lavere. Hva skal man regne ut ifra? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/319-logging-av-m%C3%A5ltider/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Magnus Haga Skrevet 16. september 2011 Del Skrevet 16. september 2011 Personlig regner jeg alltid ut ifra råvarevekten. En pakke karbonadedeig på 400 gram er f.eks 400 gram også tilbredt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/319-logging-av-m%C3%A5ltider/#findComment-4957 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karoline Skrevet 16. september 2011 Del Skrevet 16. september 2011 Skal veies rått ja Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/319-logging-av-m%C3%A5ltider/#findComment-4965 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chrika Skrevet 16. september 2011 Forfatter Del Skrevet 16. september 2011 Det er forsåvidt det jeg har gjort og, måtte bare sjekke for sikkerhetsskyld. =) Forøvrig kan det være vanskelig å få den riktige vekten på alt, noe er lettere å veie ferdig tilberedt når man skal lage mat til flere... Magnus Haga 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/319-logging-av-m%C3%A5ltider/#findComment-4989 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IngunnE Skrevet 16. september 2011 Del Skrevet 16. september 2011 Det står jo ofte bak om det er tilberedt eller ei Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/319-logging-av-m%C3%A5ltider/#findComment-5037 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.