ned 25 Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Er det bra eller ikke? I forhold til karbonade deig og kyllingkjøttdeig. hva er best og bruke (ikke på smak men på hvor sunt osv, skal NED i vekt) Siter
Oddis Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Karbonadedeig er det som har lavest fettinnhold og dermed minst kalorier. Kjøttdeig av rent kyllingkjøtt er aller lavest, men er ikke så mange som selger det. Du kan eventuelt kverne selv. Rent svinekjøtt (indre eller ytrefilet) er veldig magert. Siter
ned 25 Skrevet 14. januar 2012 Forfatter Skrevet 14. januar 2012 takk kverne det selv skjer nok ikke at jeg gjør Hva er det de selger på butikken da? Det er veldig billig i forhold til karbonadedeig så det var jo synd Siter
Velvet Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Kyllingkjøttdeigen fra prior er 70 % kylling og 30% kalkun. Har også hørt rykter om at akkurat den er MUK. Vet ikke med andre kyllingkjøttdeiger. Karbonadedeigen fra Gilde er bare kverna storfe. Den har 1 gram mindre fett en kyllingkjøttdeigen, men den er "renere" Svinekjøttdeig er kjøtt med bindevev og bruks. Den har 2 gram mer fett enn karbonadedeig. Nå skal ikke du se deg blind på fettet. Du trenger litt fett også, men karbonadedeig er desidert det beste valget. Minst kalorier og mest kjøtt. Siter
Oddis Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 takk kverne det selv skjer nok ikke at jeg gjør Hva er det de selger på butikken da? Det er veldig billig i forhold til karbonadedeig så det var jo synd Du ser fettinnholdet på emballasjen. Vanlig er 8-10% for kyllingkjøttdeig mens karbonadedeig er 3-5%. Siter
BirtheV Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Denne testen av kjøttdeig synes jeg var nyttig lesing: http://www.klikk.no/helse/dinkost/tester/article711347.ece Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.