Gjest =xXx= Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Skjønner ikke hvorfor, men riskake med ost er bare helt digg. Kan trøkke i meg et par pakker dersom ikke fornuften stopper meg. Nuvel, ut fra innholdsfortegnelsen er ikke dette det værste å gnafle, eller? Rundt om kring på nettet er det beldig ulike formeninger om dette. Alt fra reine glycemiske bomber, til "dette kan man spise med god sambittighet". Nå er vel mitt eksempel vel ekstremt, alt med måte som brura sa… Tenker jo at riskaker kan bære et greit alternativ når dagskvota på karbs skal fylles. Hva mener dere godfolk? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30400-riskaker%E2%80%A6/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
TEW Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Nå kaller ikke jeg det riskaker, men heller "ølbrikker av ris", men hvis målet er å få i seg karbohydrater så er de jo geniale. Det kommer jo også an på hva man har på de. Riskaker med sjokoladepålegg blir jo en heftig gainer. Eksdama pleide å ha et lager av Snack a jacks riskaker med all verdens smaker, og mente det var slankemat, men det er mye raske karbohydrater og gir lett cravings, så på diet kan det virke imot sin hensikt. Therese 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30400-riskaker%E2%80%A6/#findComment-1036783 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest =xXx= Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Nå kaller ikke jeg det riskaker, men heller "ølbrikker av ris", men hvis målet er å få i seg karbohydrater så er de jo geniale. Det kommer jo også an på hva man har på de. Riskaker med sjokoladepålegg blir jo en heftig gainer. Eksdama pleide å ha et lager av Snack a jacks riskaker med all verdens smaker, og mente det var slankemat, men det er mye raske karbohydrater og gir lett cravings, så på diet kan det virke imot sin hensikt. Gir cravings ja… der har du saken. Disse "ølbrikkene" er jo pokker meg det eneste som til tider ligger i bevisstheten. Skjønner jo det ut fra at det er raske karbs… men er det gæærn mat? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30400-riskaker%E2%80%A6/#findComment-1036786 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TEW Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 men er det gæærn mat? Nja, det kommer an på hva målet ditt er. Er målet ned i vekt, ville jeg holdt meg unna da de gir cravings og lite metthetsfølelse. Men er målet å fylle på med carbs og lite fett så kan de jo brukes til det. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30400-riskaker%E2%80%A6/#findComment-1036789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest =xXx= Skrevet 28. juni 2014 Del Skrevet 28. juni 2014 Nja, det kommer an på hva målet ditt er. Er målet ned i vekt, ville jeg holdt meg unna da de gir cravings og lite metthetsfølelse. Men er målet å fylle på med carbs og lite fett så kan de jo brukes til det. Skjønner. Skal ikke mer ned i vekt, snarere kontrollert og sakte opp i form av muskelmasse. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30400-riskaker%E2%80%A6/#findComment-1036792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 29. juni 2014 Del Skrevet 29. juni 2014 Skjønner. Skal ikke mer ned i vekt, snarere kontrollert og sakte opp i form av muskelmasse. Ville heller prøvd en annen kilde til karbohydrater som i tillegg er tregere, riskaker inneholder ikke stort med næring heller Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30400-riskaker%E2%80%A6/#findComment-1036846 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest =xXx= Skrevet 29. juni 2014 Del Skrevet 29. juni 2014 Ville heller prøvd en annen kilde til karbohydrater som i tillegg er tregere, riskaker inneholder ikke stort med næring heller Hva anbefaler du? Etter råd blant annet fra deg tidligere Therese, har jeg korrigert kostholdet og det funker;) Jeg spiser havre/bokhvetegrøt med chiafrø til frokost og kvelds. Fortsatt litt lav på karbs, drikker ikke juice og holder meg unna brødmat (i mitt gamle liv kunne jeg bare levd på brød, helt uten å bli mett. Bare spiste og spiste, spesielt grov hjemmebakst). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30400-riskaker%E2%80%A6/#findComment-1036870 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 29. juni 2014 Del Skrevet 29. juni 2014 Hva anbefaler du? Etter råd blant annet fra deg tidligere Therese, har jeg korrigert kostholdet og det funker;) Jeg spiser havre/bokhvetegrøt med chiafrø til frokost og kvelds. Fortsatt litt lav på karbs, drikker ikke juice og holder meg unna brødmat (i mitt gamle liv kunne jeg bare levd på brød, helt uten å bli mett. Bare spiste og spiste, spesielt grov hjemmebakst). Så bra, det er moro å høre! Selv spiser jeg kun trege karb som quinoa, svart/rød ris, søtpotet, bønner/linser, rug, grønnsaker og bær Dette er jo kilder som kan brukes til hvert eneste måltid - spørs hvordan en benytter seg av de Chrsyre 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30400-riskaker%E2%80%A6/#findComment-1036879 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest =xXx= Skrevet 29. juni 2014 Del Skrevet 29. juni 2014 Så bra, det er moro å høre! Selv spiser jeg kun trege karb som quinoa, svart/rød ris, søtpotet, bønner/linser, rug, grønnsaker og bær Dette er jo kilder som kan brukes til hvert eneste måltid - spørs hvordan en benytter seg av de Ahh… du har meg på quinoa, det er en gjenganger her i huset;) hva tar du til frokost/kvelds? Det samme der også? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30400-riskaker%E2%80%A6/#findComment-1036977 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 29. juni 2014 Del Skrevet 29. juni 2014 Ahh… du har meg på quinoa, det er en gjenganger her i huset;) hva tar du til frokost/kvelds? Det samme der også? Til kvelds nå på diett er det fisk + quinoa(fast - varier ikke så mye her), ellers går det i alt av kjøtt/fisk og varierende karbkilder. Grøt til frokost, alltid! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30400-riskaker%E2%80%A6/#findComment-1036987 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest =xXx= Skrevet 29. juni 2014 Del Skrevet 29. juni 2014 Ahh! Grøt er susen;) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30400-riskaker%E2%80%A6/#findComment-1036989 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.