Karoe Skrevet 19. april 2014 Skrevet 19. april 2014 Har tidligere sett på proteinpulver som er blanding av kasein og myse, men det er så fryktelig dyrt. I tillegg har jeg 1 kg med myse i skapet som ikke smaker godt. Har tildigere blandet ut dette med oboy, men det blir jo fort veldig mye sukker. Er det mulig å blande et kasein-pulver med smak av mye sjokolade sammen med et myse-pulver som ikke smaker så mye, og i alle fall ikke godt alene? Eller vil de skje noe om de blandes? Er sikkert et dumt spørsmål, men finner ikke noe svar noe annet sted. *klø seg i huet* Siter
TEW Skrevet 19. april 2014 Skrevet 19. april 2014 Bare å blande i vei. Er ikke så veldig glad i vanilje så jeg pleier å blande med sjokolade. Når det gjelder forskjellig type protein, så gjør ikke det noe. Min favoritt nå, er en blanding av kasein, whey og eggeprotein. Siter
Karoe Skrevet 19. april 2014 Forfatter Skrevet 19. april 2014 Supert! For min del er det en fordel med kasein som holder meg mett litt lengre også! Siter
Infa Skrevet 19. april 2014 Skrevet 19. april 2014 Vil bare legge til at hvis du er en superfitnesslavkarbostjerne er det vell mulig å kjøpe steviadråper med sjokolade eller vaniljesmak. Siter
Karoe Skrevet 19. april 2014 Forfatter Skrevet 19. april 2014 Vil bare legge til at hvis du er en superfitnesslavkarbostjerne er det vell mulig å kjøpe steviadråper med sjokolade eller vaniljesmak. Haha, er ikke så "ille", er heller ikke på lavkarbo. Prøver bare å holde meg unna rafinert sukker i alle fall i ukedagene, og er absolutt ikke noe fitnessutøver, liker bare å trene masse Siter
Infa Skrevet 19. april 2014 Skrevet 19. april 2014 Haha, er ikke så "ille", er heller ikke på lavkarbo. Prøver bare å holde meg unna rafinert sukker i alle fall i ukedagene, og er absolutt ikke noe fitnessutøver, liker bare å trene masse Var ikke ment sånn da, det er jo et fint alternativ, for oboy hele tiden hadde sikkert blitt litt for mye for de fleste. Siter
Karoe Skrevet 19. april 2014 Forfatter Skrevet 19. april 2014 Var ikke ment sånn da, det er jo et fint alternativ, for oboy hele tiden hadde sikkert blitt litt for mye for de fleste. Hehe, ja. Spørsmålet er om det smaker "nok" til å overdøye den smaken som allerede er. Selv om det ikke smaker så mye er smaken som er, er utrolig kvalmenes. Siter
Inger-Lise Skrevet 19. april 2014 Skrevet 19. april 2014 Vil bare legge til at hvis du er en superfitnesslavkarbostjerne er det vell mulig å kjøpe steviadråper med sjokolade eller vaniljesmak. De smaker høgg Siter
Inger-Lise Skrevet 19. april 2014 Skrevet 19. april 2014 Har tidligere sett på proteinpulver som er blanding av kasein og myse, men det er så fryktelig dyrt. I tillegg har jeg 1 kg med myse i skapet som ikke smaker godt. Har tildigere blandet ut dette med oboy, men det blir jo fort veldig mye sukker. Er det mulig å blande et kasein-pulver med smak av mye sjokolade sammen med et myse-pulver som ikke smaker så mye, og i alle fall ikke godt alene? Eller vil de skje noe om de blandes? Er sikkert et dumt spørsmål, men finner ikke noe svar noe annet sted. *klø seg i huet* Hva med å blande inn litt natreen flytende/sukrinmelis? Det pleier jeg å gjøre Flytende natreen er etter min mening det beste søtningsmiddelet p smak og har alltid noen dråper av det i shaken - prøv det! Når jeg har kaseinpulver som jo er tykkere i konsistens i utgangspunktet pleier jeg gjerne å blande det med mindre vann + sukrinmelis slik at blir en tykk masse og da enten bruke som "dip" til banan/eple, pålegg til riskaker eller bare maule Siter
Karoe Skrevet 19. april 2014 Forfatter Skrevet 19. april 2014 Hva med å blande inn litt natreen flytende/sukrinmelis? Det pleier jeg å gjøre Flytende natreen er etter min mening det beste søtningsmiddelet p smak og har alltid noen dråper av det i shaken - prøv det! Når jeg har kaseinpulver som jo er tykkere i konsistens i utgangspunktet pleier jeg gjerne å blande det med mindre vann + sukrinmelis slik at blir en tykk masse og da enten bruke som "dip" til banan/eple, pålegg til riskaker eller bare maule Flere grunner til at jeg vil ha kasein, det er jo også fordi det gir metthetsfølelse. Har prøvd å tilsette sukrin og sukrin gold, hver for seg, men syntes ikke det fungerer i det hele tatt :/ Og sukrin gold er jo SÅ godt Siter
Inger-Lise Skrevet 20. april 2014 Skrevet 20. april 2014 Ja men er stor forskjell på sukrin og sukrinmelis da? Med tanke på smak, men ikke minst konsistens Og ja, sukrin gold er jo det aller alle beste!! Men det er jo så dyrt Siter
Karoe Skrevet 20. april 2014 Forfatter Skrevet 20. april 2014 Ja men er stor forskjell på sukrin og sukrinmelis da? Med tanke på smak, men ikke minst konsistens Og ja, sukrin gold er jo det aller alle beste!! Men det er jo så dyrt Ups, går litt fort i svingene, så ikke melis delen. Sukrinmelis har jeg aldri smakt Kanskje jeg skal prøve! Ja, er trist at det er dyrt! Må ha sukrin gold på havregrøten, det er alt for godt Inger-Lise 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.